Jump to content

SoulAssassin

Members
  • Content Count

    229
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About SoulAssassin

  • Rank
    Kind aan huis lid
  1. Ik heb ook 3 hermafrodieten staan: Orange Buds van Dutch Passion (regular seeds). Castreren zal geen optie zijn want de ballen zijn talrijk en zeer verspreid. Wat ik ermee ga aanvangen weet ik nog niet... peace!
  2. SoulAssassin

    herma

  3. Dit is een idee voor Project 10100 http://www.project10tothe100.com/intl/NL/index.html "Mogen zij die de meeste mensen helpen winnen"
  4. ik ga mijn uiterste best doen om aanwezig te zijn op 3 mei! peace
  5. en toch heb ik het weer kunnen verpesten... laatste pH-meting bij de wortels: 5.3, hoewel ik nooit water gaf met een pH lager dan 6. Belangrijke les: voeding maakt je bodem zuurder en ik gaf te veel voeding... De laatste 4 weken heb ik nix meer gegeven van voeding... Al bij al heb ik er 95 gram kunnen afknippen, 1 pot grote toppen en een halve met kleinere topjes. Een dikke 40 gram knipafval wacht op de aankoop van een ice-o-lator fotos dan maar: En ik geef de hoop niet op, volgende keer beter! 5 gefeminiseerde lowryder#2-zaden zijn reeds besteld en zullen de komende maanden in mijn tent staan. daarna komt het buitenseizoen waar ik grote plannen voor heb Peace!
  6. HAHAHaa die mannen zijn gek! kleine tupperwarepotjes, flesjes, doosjes,... daar kan je toch ook drugs insteken. the war on drugs sucks!
  7. SoulAssassin

    Kalk

    http://www.eurolab.nl/meststof-kalk-g.htm echt veeel info enjoy
  8. ik ben een filmpje tegengekomen waarin je kan zien hoe het werkt http://videos.howstuffworks.com/reuters/39...hines-video.htm
  9. "Normaal gezien zou vandaag, 24 januari, de zaak in hoger beroep hebben gediend die vzw Trekt Uw Plant en 5 van haar leden hebben aangespannen tegen het vonnis van 25 april 2007. Vanwege drukke zaken op de rechtbank heeft het Hof besloten deze zaak uit te stellen tot donderdag 12 juni 2008, om 10 uur." bron (en de rest van het artikel): http://trektuwplant.blogspot.com/2008/01/h...haar-plant.html Dan doen ze de moeite om er een probleem van te maken dat er mensen op een positieve, constructieve en transparante manier naar een oplossing streven, maar als puntje bij paaltje komt haken ze af omdat ze WETEN dat ze betere dingen te doen hebben... Tja, uitstel is geen afstel. En dan heb je nog wat meer tijd om je grondig voor te bereiden. Ik ben geen lid van TUP (omdat ik mijn eigen plant trek) maar ik heb wel bewondering voor wat jullie proberen te verwezelijken. Tijd voor een donatie. peace!
  10. Wow, daar zit echt wijsheid in... Laat je niet leiden door angst, liefde zal overwinnnen! Van meer kan je (naar mijn mening) niet zeker zijn, maar het zou moeten volstaan
  11. dag 18 van 12/12 ik heb weer wat geleerd: namelijk dat hotspots hand in hand gaan met gele bladeren fotos?
  12. eindelijk gescrogged:) voor: (de bovenkant van de plant heeft het een tijdje te warm gehad en dat is eraan te zien) bondage voorbloei: na:
×
×
  • Create New...