Jump to content

jaxxen

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About jaxxen

  • Rank
    Groentje
  1. soca wat de warmte betreft, de laatste dagen was het nogal warm . maar komt goed . meer ventilatie . nu laat ik ze nog wat in de bloei .
  2. rabby63 deze zaadjes had ik gekregen van een vriend . heb 4 grapefruit staan en alle 4 verschilend . maar kan je wel vertellen dat ze bijna 1.80 groot zijn, gezien ze rechtstreeks in de bloei staan. ben nog maar net gestart met coco's grond en een Hydro Systemen . wat men zaadjes betreft had ik geen probleem om deze te ontkiemen, na 2 dagen kwam het kopje boven .
  3. best nog wat voeding geven, en de laatste week afgezuurde water . gezien erop de verpaking 8 week bloei staat . volgende week of de week erna zal ik nog eens een foto plaatsen .
  4. nog 2 weken water met ph 5.8 zonder voeding . zou meer dan genoeg zijn .
  5. hallo deze planten ongeveer 8 weken in de bloei. zijn deze klaar of nog laten bloeien . http://img257.imageshack.us/img257/6828/plant1zn5.jpg graag meer info
  6. hehe merci wietzaadje voor pdf file . zal nog wat rond kijken op de forum wat betreft voeding .
  7. iedereen kan missen . geen probleem . verhaal zit zo, iemand geeft dit systeem voor mij gekocht . en vergat uitleg te vragen aan de verkoper . dus voor de volgende keer zal ik zelf gaan en zien of er uitleg bij zit .
  8. dank u zipper zal men vraag opnieuw stellen . wie weet hoe het Atami Wilma Tank 4 Pot System werkt
  9. de vorige topic kreeg ik het verkeerde antwoord . het is op coco's substraat . bij men systeem zit er geen uitleg bij hoeveel water er per dag moet vloeien . de vraag is of er iemand dit systeem geeft en mij uitleg kan gegeven . wat betreft men voeding dat weet ik al . staat aangeduid op flessen .
  10. hallo Hoeveel water moet je geven aan 11 L potten, per dag
  11. het maakt niet uit hoe je hem er in stopt, je plantje zal toch wel goed groeien, laat je niet van de wijs brengen door mensen die zeggen dat het op een bepaalde manier moet(naar boven, onder, opzij, weet ik veel wat ze allemaal verzinnen).
  12. CO2 tabs schijnen erg goed te werken als middel om je planten hogere temperaturen aan te laten kunnen
×
×
  • Create New...