Jump to content

Haasbeun

New Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Haasbeun

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Bedankt voor alle hulp! Ik ben zojuist terug van vakantie en heb de planten direct uit het water gehaald. Hopen dat ze nu nog wat opknapt. De vergeling heeft tijdens mijn vakantie flink doorgezet (zie de foto's). Kan ik wat extra's doen om mijn plant weer gezond te krijgen? Bijvoorbeeld wat extra voeding, of juist een paar dagen helemaal niet meer wateren? Ik hoor graag jullie advies!
  2. Hoi allemaal! Ik lees al een tijdje mee op het forum en geniet van de vele kweekverslagen en foto's. Nu ik wat problemen tegenkom met mijn eigen kweekje, heb ik besloten om een account aan te maken, zodat jullie me hopelijk kunnen helpen met jullie jarenlange expertise! Het probleem: Ik heb een NYC Diesel buiten staan die sinds 1 of 2 weken verkleuringen op het blad begint te vertonen. Een aantal steeltjes kleuren paars en ook de kern van enkele bladeren kleurt paars. Andere bladeren worden geel en sterven af, maar dit zijn bladeren onderaan de plant en heeft dus denk ik met de herfst van de plant te maken. Ik heb een aantal foto's bijgevoegd van de bladeren om het probleem duidelijker te maken. De info: - 1x NYC Diesel Autoflower (zaailing) - 40l pot - Ongeveer 4 weken in bloei - Batmix grond - Water via Blumat systeem - Sinds een week begonnen met Plagron bloeivoeding. Om de dag 10ml op 2l water. Extra: De plant staat op een plat dak op een gedeelte waar het water blijft staan. Na een regenbui staat de pot nog 1 à 2 dagen in een laagje water, totdat alles is verdampt / opgenomen. De vraag: Wie kan mij vertellen waarom mijn bladeren paars kleuren en wat ik eraan kan doen om dit probleem op te lossen? Mocht je nog andere verbeterpunten zien die niets met dit probleem te maken hebben, dan hoor ik het ook graag Alvast bedankt!
  3. Hallo allemaal! Ik ben Haasbeun en ben redelijk nieuw in de growscene. Ik ben 2 jaar geleden begonnen met het buitenzetten van 1 autoflower en dit beviel erg goed. Vorig jaar heb ik er 3 neergezet en heb hier een mooie oogst vanaf gehaald. Ieder jaar wil ik het een stukje beter doen, en vandaar dat ik een account voor wietforum heb aangemaakt. Ik hoop dat ik mijn vragen hier kan stellen, zodat ik van jullie expertise kan leren en zelf snel een kundige hobby-grower wordt!
×
×
  • Create New...