Jump to content

Amber

New Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Amber

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik denk dat ik nog een paar daagjes wacht als ik alle reacties zo lees. Woensdag gaat ie om. Mocht iemand beter advies hebben hoor ik het graag.
 2. Ik krijg geen betere foto's. Helpt dit? Het grootste deel is bruin.
 3. Ik heb maar een klein beetje voeding gebruikt. 1x in de 2 maanden een theelepel op 2l water. Ik denkkkk dat dit niet zo veel kwaad kan. Ik heb deze namelijk ook voor mijn moestuin gebruikt (dit kon volgens een medewerker van de intratuin). Ik heb ook naar de ingrediƫnten lijst gekeken maar er zit niks geks in. Maar, knippen dus?
 4. Ik heb geen idee of deze plant klaar is om te knippen en op te hangen. Ik heb gekeken wat er online voor informatie te vinden was maar ik twijfel toch te veel, het zou namelijk zonde zijn om het te vroeg te knippen. Ik denk dat ik precies op tijd ben? Maar twijfel omdat er nog steeds blaadjes groeien. Wie kan mij helpen beslissen? Ps. Ik weet dat deze plant er niet uit ziet. Ik heb geen ruimte/budget voor apparatuur maar wilde dit graag eens proberen. Dus met 2 kamerlampen (wat veel te weinig is) en wat kamerplantenvoeding (wat niet genoeg is) heb ik het tot hier gebracht. Het was een leuk projectje.
×
×
 • Create New...