Jump to content

Weedguy

New Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Weedguy

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Heb tot nu toe een keer een mengsel met neemolie/groene zeep op alle planten bespoten. Heb niet echt veel last gehad van beestjes verder (af en toe een blaadje beschadigt maar verder niks). Geen idee of die neem olie heeft gewerkt, maar ga de planten nog een keer bespuiten voor het geval dat. Heb de planten tot nu toe nog geen voeding gegeven, volgens mij hebben ze nog niks nodig tot nu. Ze groeien gewoon lekker door. Heb voor het geval dat plagron alga grow en bloom gekocht. Nu heb ik wel het idee dat de 1 vingerige gekartelde bladeren onderin een heel klein beetje vergelen. Dus denk dat ik misschien een keer kan gaan beginnen met voeden. Alleen welke alga is het slimst grow of bloom? Ze zitten volgens mij nog in de voorbloei.
  2. Heb de planten tot nu toe nog geen voeding gegeven, volgens mij hebben ze nog niks nodig tot nu. Ze groeien gewoon lekker door. Heb voor het geval dat plagron alga grow en bloom gekocht. Nu heb ik wel het idee dat de 1 vingerige gekartelde bladeren onderin een heel klein beetje vergelen. Dus denk dat ik mischien een keer kan gaan beginnen met voeden. Alleen welke alga is het slimst grow of bloom? ze zitten namelijk nog in de voorbloei volgens mij.
  3. Beste kwekers, Ben nu bezig met autoflowers 5x white widow en 5x northern light. Ze groeien aardig goed en zijn zo'n 4 weken oud. Alleen mijn vraag is of ik en wanneer ik groeivoeding moet geven? Zat te denken om een beetje plagron alga te gebruiken. Teveel voeding is ook niet goed maar hoe weet ik of ze voeding nodig hebben? Edit: zitten vgm al in de voorbloei
  4. Zou je dan aanraden om natuurlijke vijanden te gebruiken?. Had ook gelezen dat je bepaalde pesticiden kan gebruiken zoals dit. https://www.marketonweb.nl/edialux-conserve-garden-ecologisch-insecticide-60-ml
  5. https://onlinetopgarden.com/nl/voeding-supplementen/plagron-alga-grow-1-liter?gclid=EAIaIQobChMI1b3i26ni4wIVhM13Ch2yJgtjEAAYASAAEgLt8fD_BwE Is dit wat voor groei voeding? of raad je wat anders aan? Of is elke groei voeding prima? Ja had beter een andere goeie potgrond kunnen nemen, zal ik de volgende keer doen! Heb gelezen over neem olie en ga hiermee aan de slag van het weekend. Hopen dat het werkt.
  6. Hey mede wietkwekers, Ik ben bezig met mijn 2de ronde autoflowers 5x northern light en 5 white widow. De vorige ronde was mislukt. Begin juli heb ik ze laten ontkiemen in normale potgrond en in kleine potjes gezet. Daarna heb ik ze verpot naar 10L potten. Wilde een goedkope kweek dus heb normale potgrond gehaald bij de aldi/jumbo, had enkele verslagjes bekeken en resultaten waren goed. Nu dus bijna 4 weken verder heb ik allemaal rare bruine vlekjes die ook wel eens langer zijn. Ze zijn al een week eerder ontstaan maar het worden er steeds meer. Ik heb nog niks qua ph of voeding toegevoegd. Iemand enig idee wat het kan zijn? voedingstekort? Op de foto's de 10 planten en de bijbehorende blad problemen.
  7. Hey medeleden, Ben 24 jaar oud en ben sinds dit jaar meer aan het smoken. Aangezien ik wil kweken voor eigen gebruik en ermee geld bespaar heb ik een 1e buitenkweek geprobeerd met amnesia autos begin mei. Dit is totaal mislukt (zie foto's van de kleine plantjes) en heb er niks aan overgehouden. Ben nu bezig met mijn 2de kweek en moet zeggen dat het stukken beter gaat. ze zijn nu een keer echt aan het groeien en hebben het naar mijn idee prima naar hun zin. Deze tweede ronde bestaat uit 5 northern light auto en 5 white widow auto in 10 liter potten met potgrond van de aldi/jumbo (zie foto's). Heb ze een keer moeten verpotten omdat ik begon met kleine potjes. Ik weet dat er betere potgronden zijn maar wilde het zo goedkoop mogelijk doen aangezien ik er niet te veel geld aan wil uitgeven. Nu heb ik alleen een probleem met mijn bladeren, ze krijgen bruine vlekjes en soms loopt het door naar de nerven. Iemand enig idee? Ik geef ze trouwens nog niks van ph of voeding. ps. Of moet ik deze vraag stellen in de buitenkweek forum?
×
×
  • Create New...