Jump to content

Jvv

New Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Jvv

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Ik ben mij wiet nu aan het drogen in een zeecontainer in een droognet maar aangezien de temperatuur rond de 15-20 graden het beste is zover ik weet vraag ik me af of het niet te koud is om in de zeecontainer te drogen
 2. Ik wou de onderstaande potten gebruiken voor me autoflowers en nu vroeg ik me af of ik er nog meer gaten in moet boren aangezien er maar 1 zit.
 3. Ik kan stekjes kopen voor 5,- en zaden voor 3.- / 3-5 wat zouden jullie doen?
 4. Dit zijn de zaadjes die gesneuveld zijn
 5. Heb ze ontkiemd in een koffiefilter en geef ze af en toe water met de plantenspuit maar alsnog zien ze er slap en uitgedroogd uit.
 6. Amnesia Auto (Seedstockers) gefeminiseerd, 5 zaden Heb de zaadjes in stekgrond gedaan het zijn goedkope zaadjes en ze zien er niet goed uit ik weet nu niet of ik ze te veel water geef of te weinig.
 7. Heb 1x honey cream feminised en nog een paar Northern Lights autos buiten staan en nu vroeg ik me af hoevaak ik ze ongeveer water moet geven. Vind de hoofdstam er aardig slap uitzien ik denk dat dat komt doordat die te weinig zon heeft gehad, ik geef er geen extra voeding aan heb alleen schapenmest er bij gedaan. Heb hem gister ook getopt. kritiek en tips altijd welkom !
 8. dan heb ik nog even bedankt voor je reactie ! Bij kast bedoel je tent ?
 9. Tot wanneer kan je nog zaden zaaien aangezien ik de nieuwe ronde pas net ontkiemt heb...
×
×
 • Create New...