Jump to content

Hard_Mind

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Positief

About Hard_Mind

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ThaMelon zit in potjes, klaar voor een mooie cure
 2. Bedankt voor de info. Ze staan idd iets kouder, heb mn raam opengezet omdat de geur anders te sterk wordt. Gaat gewoon door muren heen als ik mn kastje even open heb staan Te vroege vergeling heb ik proberen op te lossen door meer voeding te geven, zelfs tot het punt dat ik “verbrande” puntjes op de bladeren zag maar dat hielp niet. Vandaar dat ik aan ph denk, dat ze in de bloei niet de juiste voeding kunnen opnemen. Ik geef nu water met een ph van 6,5, zal bij de sour diesel en chem zien of het iets uitmaakt. Al goed dat het geen rot is, dat zou een echte demper zijn
 3. Ja het is een probleem waar ik al een tijdje mee zit. Dacht eerst dat het aan de voeding lag en ben dus overgeschakeld naar biotabs maar dat heeft het probleem niet opgelost. Nu denk ik dat het aan een te hoge PH ligt van mijn water, dat heb ik opgelost maar te laat voor deze plant, hopelijk volgende keer alles mooi groen
 4. Paar dagen weggeweest maar alles ziet er mooi uit, ik denk nog een kleine twee weken voor damelon dan kan de sourdiesel haar plaats innemen en hebben ze allemaal wat meer ruimte.
 5. Thanks, natuurlijk makkelijker om alles netjes te houden als je maar een paar kleine plantjes hebt
 6. Thamelon, ik ben zo onder de indruk van dit soortje, bijzonder sterke en unieke geur.
 7. Thamelon begint heeel lekker te ruiken. Dag 34
 8. Klein tentje is van homebox ambient 80x60x70 cm Zelf in elkaar geknutseld hokje:
 9. Tijdje geleden sinds een laatste update. Hier ThaMelon van Karma, 2de week bloei Nog steeds aan het wachten op mn led om de volgende planten te kunnen bloeien in mn nieuw hokje. Intussen probeer ik deze klein te houden
 10. In dit geval waren die bladeren aangetast door trips, zaten vol eitjes dus heb ze gewoon verwijderd. Kon ook niet lager toppen (stekjes nemen) omdat alle onderste bladeren bijna kapot waren door de trips. Anderzijds snap ik het verwijderen wel als je veel gaat toppen en alleen hoofdtopontwikkeling wilt. Lijkt me logisch.
 11. Hier nog wat plaatjes van de laatste weken bloei. Uiteindelijk op dag 58 geoogst. Het probleem van gele bladeren heb ik nooit echt kunnen oplossen. Zal volgende keer voeding anders aanpakken, denk om eens Sannie zijn pakket te proberen met tabletten enzo. Plantjes zijn nu mooi aan het drogen. De geur is heel “kushy” met wat citroen. Ben intussen nog een extra hokje aan het bouwen, is bijna klaar, nog even wachten op de led en schilderen. Heb ook een klein tentje erbij gehaald. Voor de volgende run dus Karma’s sourdieselbx2 en thamelon, en Chem91 s1 van csi_Humboldt.
 12. Ik geef water op basis van de feedback van de plant. Na twee dagen geen water te geven beginnen de bladeren wat te hangen. Als ik ze dan water geef staan de ze na 10min terug recht. Dus momenteel geef ik om de twee dagen ongeveer 1L water ( had ergens gelezen om te mikken op 20% uitloop). Elke tweede waterbeurt geef ik canna bio flores). Thanks voor de tip over de tensiometer, zal er eentje aanschaffen!
 13. De bladen worden elke dag een stuk geler. Zit nu in dag 33 van de bloei. Zou het aan de voeding kunnen liggen? Zou ik proberen er nog iets te doen of nu gewoon laten?
×
×
 • Create New...