Jump to content

NewWeed

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About NewWeed

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik zat zelf aan de spectrabox 6 90w te denken, een kleine lamp maar omdat het een 60x60 tent is hoeft er ook geen leip grote lamp in lijkt me. Ik weet niet of je daar nog tips in hebt, ik heb niet heel veel ruimte in mijn slaapkamer want het is maar een studente kamer. Ik moet er ook even bij zeggen dat ik rustig rondkijk naar growtents en dat ik ook nog een beetje afwacht of ik het ook daadwerkelijk leuk vind om wiet te kweken. Tot nu toe vind ik het super leuk om te doen!
  2. Bedankt voor de antwoorden. Ik wil misschien een kleine 60x60 kweektent in mijn kamer zetten met een LED lamp, die zijn minder brandgevaarlijk had ik ergens gelezen? Want ik ben vaak een weekend weg, dus ik kan niet altijd de tent controleren, zou dat een probleem zijn denken jullie?
  3. Hallo, Dit is de eerste keer dat ik aan het kweken ben, ik heb een paar mooie plantjes van 3 weken oud in de vensterbank staan. Nou vroeg ik mij af of het mogelijk is om ze nu nog onder een LED lamp in een kweektent te zetten? of groeien ze dan niet meer zoals ze horen te groeien? De planten die ik allemaal heb zijn autoflowers. Kleine vraag er naast, zijn er mensen die ervaring hebben met een kweektent op hun slaapkamer? Ik vroeg mij af wat jullie ervaring hier mee is. Alvast heel erg bedankt!
  4. Ik wil binnenkort mijn plantjes planten in de open grond, maar nou vroeg ik mij af wat hier precies voor nodig is? Is het bijvoorbeeld al voldoende om de grond om te spitten, zo ja hoe ver van te voren moet dit? Of zijn er nog dingen die toegevoegd moeten worden, bijvoorbeeld zelf aarde neerleggen?
×
×
  • Create New...