Jump to content

julius

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by julius

  1. Ik heb even gekeken naar andere lampen en zag de : philips master son-t pia 250w Lumatek dual spectrum lamp 250 Watt en vroeg me af hoe het kan dat de lumatek 90.000 lumen was maar de philips maar 33.000 was. Zit er een ander groot verschil in?
  2. En wat voor budget led lamp zouden jullie aanraden?
  3. het is voor eigen gebruik dus ik heb niet perse veel opbrengst nodig en ik zou liever niet meer dan €250 euro uitgeven als dat niet onredelijk is
  4. En hoeveel heb ik daarvan nodig? en hoeveel watt gebruiken die?
  5. Fearghus ik zie dat de lamp daar €300 euro is. Kan ik niet veel goedkoper mij eigen ledlamp bouwen? En zijn filters echt zo duur?
  6. Welke led strips raden jullie aan?
  7. Kan je een goede tent, afzuiger, filter en grondsoort aanraden? Hoe groot moeten de potten zijn? Raad je aan om je eigen ledlamp te bouwen? En aan hoeveel geld moet ik ongeveer aan gaan denken?
  8. Ik ben een beginner en vroeg me af wat ik allemaal nodig heb als ik 5 plantjes binnen ga kweken. Ik weet dat ik ook naar google kan gaan maar ik vertrouw toch meer op ervaren kwekers op dit forum. Als iemand zo lief kan zijn om een goede beginners guide te linken of mij zelf kan vertellen wat ik nodig heb.
  9. Ik zoek leds om een ledlamp mee te bouwen. Moet ik kijken naar led strips of is er een ander alternatief? Het is maar voor 5 plantjes en ik heb geen kweektent.
  10. Ik zoek een goedkope ph meter.
  11. Ik zag een flowermate aura voor 70 euro. Is dat een goede keus
  12. Ik zoek naar een goedkope Waterpijp/Bong. Hij hoeft niet heel groot te zijn, maar het liefst wel van goede kwaliteit.
  13. Over 2 maanden kan ik mijn wietplanten oogsten, en ik ben van plan een vaporizer te gaan gebruiken. Daarom mijn vraag: Wat is een goede vaporizer onder de €100? En is €100 te weinig en moet ik naar duurdere vaporizers kijken?
  14. En als ik dan voor led of hps ga, Welke lampen raden jullie dan aan?
  15. Limbic met niet professioneel bedoel ik dat ik niet perse de beste oogsten wil maar de plantjes gewoon kan laten groeien in de winter.
  16. Ik ben nieuw in de wereld van kweken en heb nu 2 weken plantjes bij het raam en die ga ik later buiten zetten. Maar ik vroeg me af wat een goedkope zuinige lamp is die ik in de winter kan gebruiken omdat ik dan mijn nieuwe plantjes natuurlijk niet buiten kan zetten. Ik hoef niet persé een professionele lamp want het is alleen voor eigen gebruik.
×
×
  • Create New...