Jump to content

RudyCamion

New Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About RudyCamion

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Interests
  Discovery Channel, NGC, gamen, Mcdonalds, Burger King, ....

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bon, een nieuw begin dus. We beginnen aan een super amateur kweek met een goedkope chinese led lamp. 't mocht niveel kosten. Een BESTVA 600w elite, een foto van de lampen vind je bij het voorsteltopic mocht je er into zijn. Er staan er 6 nu in een DS60 kweektent van 60x60, 3 Critical-Kush, 3 autoflowers van vorige terraskweken die soms al wel eens zaad willen geven. De auto's zijn rond de 15e geboren, de CK's 7 dagen geleden. De rest van het kweekpakket dat ik in den tijd kocht staat ook al klaar, nl nen afzuiger en de koolstof filter zou eigenlijk nog nieuw moeten zijn want ik vond dat toen niet zo hard stinken, enkel bij het knippen is het wel louche. Den ballast hoef ik niet meer te gebruiken, en de schakelkast heb ik er voor het gemak voor gezet. (potten heb ik weggesmeten bij mijne vorige verhuis) En een ventilator, dat zou ook tof zijn. De min/max thermo is doorheen de jaren gesneuveld en ik heb er nog geen nieuwe kunnen bemachtigen, ik heb vandaag een thermo gekocht die enkel de nu-temperatuur meet, en met de lamp ist een goeie 27°, de planten gaan er ni heel slecht op. Een ph en ec meter komen er aan, ook super cheap natuurlijk, 20 € Ik heb ze dus ontkiemd, allemaal in van die compostpotjes gestoken en gewacht. Op de foto staan de auto's vanvoor, die hebben nen achterstand opgelopen omdat ik er de eerste week eigenlijk niveel om gaf en ik nog op die lamp aan't wachten was. Nu staken er bij het thuiskomen al wel bij 2 planten wortels door het potteke. De CK rechtsboven had het moeilijk omdat ik vergeten was dat ik 3 zaden had ontkiemd, en de wortel dus al goed in de keukenrol zat, en dan heb ik dieje nog al ongelukkig in de pot gestoken, maar dus ondanks die mishandeling en met het laag vullen van da potteke is dat een van de planten wiens wortel al door da potteke zat. De andere is de auto eronder. Ingegraven dus in 2 loempe potten die ik mr voor de veiligheid al gekocht had, maar van't weekend dus nr het tuincentrum voor andere. En misschien een zakske grond. En een termo. Nog wat sfeerbeelden. da's diejen auto dus, en den andere erin is de CK De andere CK's staan vlak onder de lamp, eens zien of ze dat tof vinden, en dan die andere 2 auto's als crackhoeren langs de kant. Denken jullie eigenlijk da dieje koolstoffilter na 4 jaar niks mee gedaan te hebben nog macheert? Da vraag ik mij dan weer af. Groetjes! Ah ja, iedereen mag 1 ne keer afgeven op mijn cheap chinees brol licht, ma nooit geschoten is altijd mis. Die "dode" led-jes zijn trouwens infrarood *fancyyyy* en da zou beter zijn!
 2. Effe een foto'ke van de lamp ter illustratie, is maar zo makkelijk. Ik had het al gelezen dat hier geen fanbase voor chinese meuk is Maar ik wil er geen 250 - 500 euro's aan kwijt zijn nu. Misschien dat ik erna nog wel voor iets beters ga, we zien wel. Die 2 andere lampen, daar ga ik een auto onder zetten die samen met de gewone feminized nu aan't voorgroeien is. Die auto is nog oud zaad dat ik had van een op het terras bevruchte auto, geen idee wat daaruit gaat komen. Een stroomstoring kan natuurlijk altijd, maar ze hangt nog aan de timer/schakelkast die ik met de HPS gebruikte, kreeg best goeie reviews van oa kwekers in Spanje, ... Ik kan het maar proberen, en jullie kunnen zien of het iets wordt of niet? Het zullen 2 tot 3 critical Kush-en worden, er is er al 1tje dat het moeilijk heeft omdat ik dat zaadje ondersteboven in de grond had gestoken Absoluut geen pro dus en amateurisme troef.
 3. Hallo, Zoals gebruikelijk stel ik me effe voor als de Rudy. Ik lees al een tijdje mee op dit forum en heb enkele jaren gelezen met de opgedane kennis zelf een klein tentje gekocht met een 250HPS lamp. Deze stond de laatste jaren stof te vangen in de kelder, maar met die nieuwe LED lampen raakte ik terug geprikkeld om dat eens te proberen. Met HPS zat ik altijd als ik niet thuis was naar een rookpluim in de horizon te speuren omdat ik dacht dat mijn kot in de fik ging vliegen. En dan is LED wel chiller. Aangezien die lampen nogal kostelijk zijn, heb ik op Ali gaan speuren naar een goedkope, en heb ze gevonden. Een BESTVA 600watt elite. Ik wou vooral een schakelaar voor groei en bloei. Kostte me met douane bij 130 €. Volgens de fabrikant haalt die het rendement van een 400HPS maar dat neem ik met een grote schep zout. Het zou mooi zijn als ik het resultaat van mijn eerste HPS kweek evenaar, dat was toen tussen de 50-75 gr. (zonder Ph en Ec meter, maar wel gedreven en elke dag ermee bezig) Nadien zag ik dat het zo ook wel groeide en ben ik lakser geworden, tot ik gestopt ben :-) Een ph en ec meter komt er deze keer wel aan. Ik ben ook geen professional en heb daar ook geen ambitie toe, ik probeer er gewoon het beste van te maken :-) Maar omdat LED gewoon graaf maar toch iets anders denk ik Klein vraagje ivm het opkomend kweekverslag van bovenstaande: 't is een tent van 60x60, met dan bovenvermelde lamp erop. Steek ik dat in Micro/Fluo of gewoon indoor? Groeten!
×
×
 • Create New...