Jump to content

CBD12

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutraal

About CBD12

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gelukkig zijn de lampen vanmiddag binnengekomen want ze zijn al een klein beetje aan het strekken... heb de lampen daarom ook al meteen opgehangen, hoever moet ik de dames van de lampen zetten, en is het beter om de lampen vlak te hangen en de plantjes dan wat hoger te zetten zodat ze allemaal evenveel licht krijgen, of gekanteld zo als ze nu staan? de afstand is nu +- 15 cm van het buitensteplante tot het midden van de cob.
 2. Vandaag ook de andere zaden ontkiemd, 5 Northern Lights en 5 bcn critical xxl fast. Van de 10 zaden zijn er al 7 echt boven. alle 5 de Northern Lights waarvan 1 al een dikke cm. En 2 super skunks. Ik ben toch bang dat ze heel erg gaan strekken dus heb de spaarlampen iets anders opgehangen. En vandaag heb ik 2 lampen besteld die als het goed is morgen binnen komen, dan zal ik ze wel ff showen heb deze lampen besteld omdat ik eerst alle 20 plantjes onder deze spaarlampen wou zetten, maar na naderinzien gaat dat echt niet, dag gaan ze veelste veelstrekken. 
 3. Even al geen update dit komt omdat ik ben verhuisd naar het .eu forum, omdat hier gewoon veel meer leven inzit en meer mensen actief zijn. https://www.weedforum.eu/wietforum/topic/6489-northern-lights-super-skunk-en-bcn-criticals-xxl-fast-guerrilla-kweek/?tab=comments#comment-233294
 4. Het is maar één spot, maar als het goed is wel een hele goede met genoeg ruimte voor wel 50 planten. je kan er alleen per boot komen, het is ongeveer een half uurtje varen... Als je er eenmaal bent moet je nog door zo’n 15 meter bramenstruiken. De grond is daar helaas wel drassig met een hele hoop bladeren erboven op ik denk niet dat dit heel geschikt is. Ik kan helaas geen potgrond op de spot krijgen. Op de route erheen kom je wel veel langs weilanden etc. ben dan van plan daar 20 liter potten te vullen met aarde uit het weiland en dan een beetje aanmengen met kippenmest, perliet enz. Ik ben wel echt van plan bomen te kweken, ga ik dit dan nog we redden met 20 liter potten?
 5. Deze week een hoop voorbereidingen getroffen en vandaag 10 zaden ontkiemt!! het zijn 5 super skunk en 5 Northern Lights geworden. Met de andere 10 wacht ik nog even. Ik heb ze boven op de koelkast gelegd, het is een ingebouwde koelkast, dus lekker donker en warm. Ook heb ik de kast nu helemaal klaar gemaakt. Er zitten nu totaal 6 spaarlampen in, waarvan 5 van 9 watt en 1 van 11 watt, daarnaast heb ik ook nog een oude tl-balk erbij gehangen die ik nog had. Omdat de kast in een ingeisoleerde schuur staat, heb ik de kast zelf van binnen een beetje geïsoleerd met glaswol, mocht het nog zo koud worden heb ik er evt ook nog een klein warmte matje die ik onder de dames kan leggen. Al die plankjes en etc. is voor het verhogen van het bakje, was makkelijker dan de lampen verder omlaag krijgen ik heb ook al de bakjes gevuld met stek en zaaigrond. Ik plant ze in zo’n tray van de intratuin waar normaal viooltjes inzitten, kuipje is ongeveer 5x5x6 cm. De aarde was redelijk goedkoop vergeleken met wat er op internet stond, daar was alles 10 liter 10eu ik heb deze zak van 20l voor 5 eu. Het is deze aarde geen idee of het goed is, het is in iedergeval lekker luchtig. Dit was t dan weer, hopelijk binnenkort een update als de zaadjes zijn ontkiemd.
 6. Dit jaar ga ik een flinke guerrilla kweek starten, vandaag heb ik de zaden binnengekregen, de soorten zijn: 10 northern lights 5 bcn criticals xxl fast 5 super skunk allemaal gefeminiseerd. Ik ga ze eerst ontkiemen met de natte keukenrol manier. Daarna ben ik van plan ze binnen voor te groeien in een klein kastje met 6 12watt spaarlampen erboven en een verwarmingsmatje eronder mocht het nodig zijn. Van de week ga ik beginnen met ontkiemen.
 7. Bedankt voor de vele reacties. Ik denk ik toch voor reguliere zaden ga. Welk soortje zouden jullie aanraden die vooral rotbestendig en natuurlijk ook veel opbrengst
 8. Ik verplaats mijn topic maar even hierheen want het guerrilla gedeelte lijkt aardig stil te zijn. ik ga half mei beginnen met mijn eerste guerrilla kweek starten. het is een super goede plek die moeilijk bereikbaar is zonder bepaalde hulpmiddelen, die niet iedereen heeft ik twijfel alleen nog heel erg tussen het gebruik van autoflowers of 'normale' planten ik denk zelf meer dat de auto's geschikter zouden zijn, door het snel klaar zijn voor de natte periode, maar ik heb gelezen dat auto's vaak niet geschikt zijn voor guerrilla, waarom heb ik nog niet echt kunnen achterhalen. ik denk dat de reden daarvoor misschien is dat normale meer opbrengst hebben en iets meer vergevingsgezind zijn.
 9. ik ga half mei beginnen met mijn eerste guerrilla kweek starten. het is een super goede plek die moeilijk bereikbaar is zonder bepaalde hulpmiddelen, die niet iedereen heeft ik twijfel alleen nog heel erg tussen het gebruik van autoflowers of 'normale' planten ik denk zelf meer dat de auto's geschikter zouden zijn, door het snel klaar zijn voor de natte periode, maar ik heb gelezen dat auto's vaak niet geschikt zijn voor guerrilla, waarom heb ik nog niet echt kunnen achterhalen. ik denk dat de reden daarvoor misschien is dat normale meer opbrengst hebben en iets meer vergevingsgezind zijn.
 10. ik koop de zaden via via, hij zegt dat de planten anders 5 maanden groeien en 2 meter hoog worden, maar dit lijkt me sterk voor autoflowers. hij suggereerde om ze in 15 liter potten te zetten zoals die zelf ook doet.
 11. ik ga dit jaar een guerrilla kweek starten, hiervoor ga ik 20 purple af plantjes neerzetten. ik wil dit graag doen met 15 liter potten en die in te graven, wat kan ik ongeveer verwachten aan opbrengst per plant. heb al één keer eerder een buitenkweek gedaan met 3 planten maar die zijn ontdekt, dus heb wel een beetje ervaring.
×
×
 • Create New...