Jump to content

CBD12

New Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About CBD12

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bedankt voor de vele reacties. Ik denk ik toch voor reguliere zaden ga. Welk soortje zouden jullie aanraden die vooral rotbestendig en natuurlijk ook veel opbrengst
 2. Ik verplaats mijn topic maar even hierheen want het guerrilla gedeelte lijkt aardig stil te zijn. ik ga half mei beginnen met mijn eerste guerrilla kweek starten. het is een super goede plek die moeilijk bereikbaar is zonder bepaalde hulpmiddelen, die niet iedereen heeft ik twijfel alleen nog heel erg tussen het gebruik van autoflowers of 'normale' planten ik denk zelf meer dat de auto's geschikter zouden zijn, door het snel klaar zijn voor de natte periode, maar ik heb gelezen dat auto's vaak niet geschikt zijn voor guerrilla, waarom heb ik nog niet echt kunnen achterhalen. ik denk dat de reden daarvoor misschien is dat normale meer opbrengst hebben en iets meer vergevingsgezind zijn.
 3. ik ga half mei beginnen met mijn eerste guerrilla kweek starten. het is een super goede plek die moeilijk bereikbaar is zonder bepaalde hulpmiddelen, die niet iedereen heeft ik twijfel alleen nog heel erg tussen het gebruik van autoflowers of 'normale' planten ik denk zelf meer dat de auto's geschikter zouden zijn, door het snel klaar zijn voor de natte periode, maar ik heb gelezen dat auto's vaak niet geschikt zijn voor guerrilla, waarom heb ik nog niet echt kunnen achterhalen. ik denk dat de reden daarvoor misschien is dat normale meer opbrengst hebben en iets meer vergevingsgezind zijn.
 4. ik koop de zaden via via, hij zegt dat de planten anders 5 maanden groeien en 2 meter hoog worden, maar dit lijkt me sterk voor autoflowers. hij suggereerde om ze in 15 liter potten te zetten zoals die zelf ook doet.
 5. ik ga dit jaar een guerrilla kweek starten, hiervoor ga ik 20 purple af plantjes neerzetten. ik wil dit graag doen met 15 liter potten en die in te graven, wat kan ik ongeveer verwachten aan opbrengst per plant. heb al één keer eerder een buitenkweek gedaan met 3 planten maar die zijn ontdekt, dus heb wel een beetje ervaring.
×
×
 • Create New...