Jump to content

Roye

New Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About Roye

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands
  1. Hallo iedereen, planten staan hevig in bloei. Iemand enig idee wanneer ik mag oogsten? Alvast bedankt voor de tips
  2. Hallo, mijn planten beginnen nu wat in bloei te schieten. Maat zijn enorm groot.... 2.20meter en samen 4meter breed. Mag ik dit houten kader langs de zijkanten dicht maken met transparant zeil? Zodat de buren het wat minder zien en ruiken? Zou enkel de voorkant open laten.
  3. Hallo, zou iemand weten wat ik hiermee moet doen? En wat dit is? Alvast bedankt
  4. Vandaar ik maar 2 plantjes heb. In Belgiƫ is wiet nog een taboe....
  5. Enorm bedankt voor de informatie, ik ga alvast stoppen met de meststof die ik heb en ga biologische halen voor tomaten en let op de formule. Waarom zit er kans in dat ze niet gaat bloeien?
  6. Hallo, ik heb 2 plantjes gezet in mijn tuin, zaadjes die ik heb heb van een vriend. Zonde Kush. Het is mijn eerste keer. Heb ze in volle grond geplaatst en geef ze om de 3-weeks-voeding van compo met veel molecule. Nu zij ze al redelijk groot en breed. Wanneer beginnen met te bloeien? En wanneer zijn die klaar? En hoeveel mag mag dit verwachten? Ook heb ik een afdakje gemaakt en leg er een toppen aankomen een transparant zeil boven. Mag ik nog steeds gevende kracht geven met veel stikstof? Ook naar de bloei toe? Ook de bijna dode bladen binnenin verwijderen van gewoon vanzelf laten afvallen? Alvast bedankt
×
×
  • Create New...