Jump to content

Lemonplant

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Lemonplant

 • Rank
  Groentje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Hi allemaal ik heb een kleine autoflower staan als probeersel in de tuin tot mijn verbazing zijn er toppen aan gekomen! Ook een reguliere plant ernaast die nu in bloei raakt iemand die mij kan vertellen wanneer ongeveer te oogsten? En ziet alles er gezond en goed uit?
 2. Volgens mij komt ie in bloei? Iemand nog tips voor deze periode? Waar op te letten en wanneer te oogsten?
 3. Die grote is geen autoflower het kleintje wel! Kan je een beetje zien of het teveel mest is? Of gewoon oké?
 4. Oké dus even simpel de mest op de aarde en dan met water per dag erin laten zakken? En moet ik voeding voor fruit of tomaat halen? Alvast bedankt voor je tips en de snelle reactie!
 5. Oké dus geen voeding kopen voor in het water maar een zak ecostyle fruitmest?
 6. Gaat stukken beter! bedankt! Nog groei tips iemand?
 7. Thanks! Ga die kleine nog even overpotten grote staat in nieuwe pot met wat water hoop dat ze het overleeft! Wat denken jullie?
 8. Thanks! Ga die kleine nog even overpotten grote staat in nieuwe pot met wat water
 9. Bedankt voor de reacties man echt super! Ik ga ze overpotten maakt de grote van de pot nog heel veel uit? Water durf ik niet te zeggen ben heel erg zuinig met water omdat ik dat overal lees hoeveel water zou je zon plantje moeten geven heb je daar nog tips voor? Nogmaals thanks wordt erg gewaardeerd!
 10. De iets grotere plant is waarschijnlijk geen autoflower wel heb ik een iets kleinere autoflower nog op zaai en stekgrond staan zal ik die ook overpotten?
×
×
 • Create New...