Jump to content

Superspons

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Superspons

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Mensen bedankt! Hier word ik absoluut een stuk wijzer van. Ik ga niet tegen mn huisbaas in, heb geen zin in nog meer problemen en wil nog wel op mn gemak naar een andere woning zoeken. Tof dat er zo me gedacht word
 2. In deze brief word trouwens bij voorbaat al gesproken van illegale teelt wat in dit geval helemaal niet het geval is. Maar is het dus zo dat iedereen zomaar aangifte kan doen indien ze het niet eens zijn met wiet teelt van een ander? En dat deze aangifte dus ook in alle gevallen kan resulteren in het in beslag nemen van de planten?
 3. Ok bedankt voor de adviezen! Met net in bloei bedoel ik trouwens niet iets van de laatste dagen maar de eerste tekenen van bloei zijn zo ongeveer van 2 weken geleden, momenteel staan ze flink in bloei. In het huurcontract staat niks over wiet kweek of iets wat daar op lijkt. Maar ik zal eens kijken wat ik kan doen, misschien laat ik ze wel ophalen door iemand die ze wil verzorgen de laatste paar weken. Heel fijn om te weten wat anderen zouden doen in dit geval iig
 4. Ik hoop dat dit topic hier in de juiste sectie staat. Ik heb een beetje een crisis situatie wat betreft mijn 2 planten. Omdat ik echt een mongool van een huisbaas heb, had ik laatst een aanvaring met hem over het een en ander. Uiteraard zoekt hij nu alle redenen om mij te naaien en zag (of hoorde van iemand) dat ik 2 cannabis planten heb staan op mn dakterras. Nu kreeg ik dus een officiƫle brief dat ik zo snel mogelijk die planten moet verwijderen, anders gaat hij actie ondernemen en stapt hij naar de kanton rechter om mijn huurcontract te verbreken. Natuurlijk een hoop dreigementen... Ik weet dat het gedoogd word tot 5 planten te bezitten en het allemaal goed zit zolang er geen sprake is van beroepsmatige teelt wat bij mij ook zeker niet het geval is. Maar ik zit nu wel een beetje met het dilemma of ik mijn huisbaas zijn zin ga geven of dat ik het af wacht tot er wellicht een overheid meneer mn dakterras komt tuinieren. En zouden hier gevolgen voor mij aan kunnen zitten wettelijk gezien mocht het zo ver komen? Zijn er mensen die zo'n situatie kennen en de uitkomst daarvan? Mn vrouwtjes staan echt net in bloei dus dit is echt zwaar poep zeg maar Alle info en suggesties zijn zeer welkom, alvast dank daarvoor!
 5. Ik zie werkelijk onder elk blad voorbloei verschijnen, betekend dit dan ook dat op al deze plekken bloemen gaan ontstaan en dus uiteindelijk ook geoogst kan worden?
 6. Ja dat ze hangen klopt, ze hadden de hele dag in de volle zon gestaan en ik had ze op het moment van het nemen van de foto pas net water gegeven. Ze staan er nu dan ook weer mooi bij Dank voor de reactie, dat vermindert mijn zorgen iig. Zoiets had ik al gehoopt. Dan ga ik geen acties ondernemen verder
 7. Mijn 2 planten zijn sinds kort tekenen gaan vertonen van eventuele voorbloei maar ik ben hier niet zeker van. Ben nog een groentje op dit gebied en heb met vergelijking van andere foto's wel het idee dat de bloei aan het beginnen is. Ik merkte de kleine witte haartjes op, is dit idd wat ik denk dat het is? Als de bloei idd begonnen is, is mijn tweede vraag welke stoffen ik het beste kan toedienen om de bloei vlekkeloos te laten verlopen. Ik wil het low budget houden en heb dus geen speciale voeding in huis. Ik kom er niet helemaal achter wat een plant nu precies voor chemische stoffen vraagt tijdens de bloei.
 8. Hallo mensen! Als experimentje ben ik dit jaar eens een paar planten vanaf zaad op gaan kweken, ik was kei benieuwd of ik er uiteindelijk wat vanaf zou kunnen halen. Maar ben nog een totaal groentje op dit gebied dus ik wil even laten checken door jullie of er iets fout aan het gaan is en wat er tegen gedaan kan worden. Ik heb er voor gekozen om het low budget te houden en dus geen dure voeding te gaan kopen ook omdat ik er van overtuigd ben dat dit niet geheel nodig is omdat planten in het algemeen ook niet perse speciale voeding nodig hebben. De planten staan in een grote bak, qua ruimte zou je het wel als volle grond kunnen rekenen. Ik heb maandelijks de grond bemest met koemest korrels en beendermeel om ze genoeg groei voeding toe te dienen. Naar mijn idee heeft dit aardig gewerkt tot nu toe aangezien ze al 1.5 meter hoog zijn. Maar sinds een aantal weken beginnen de grote bladeren binnen in de bos af te sterven, de zij takken blijven tot nu toe nog on aangetast, ik vroeg mij af waar dit nu precies aan zou kunnen liggen. Onderstaand zijn hopelijk 2 foto's te zien van de plant, zo niet dan heb ik iets fout gedaan met uploaden. Ik weet dat het voor planten niet gek is dat ze de eerste bladeren verliezen naarmate het later in het jaar word maar ik wil het toch even checken of dit gevolgen kan hebben en hoe ik hier het beste mee om kan gaan. Alvast hartelijk dank!
×
×
 • Create New...