Jump to content

Ragnar

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Ragnar

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Thanks voor de reply. We gaan het gewoon proberen
  2. Ik heb vooral toppen en suikerblaadjes gebruikt voor de olie. Geen grote schut bladeren dus. Onder high gevoel m.b.t. wietolie versta ik meer het rustig en ontspannen worden of juist actiever, aangeschoten worden zoals met alcohol. Ik moet er wel bij zeggen dat het wiet materiaal nog niet super droog was toen ik er wietolie van ging maken. Misschien dat ik daarom zoveel olie "kwijt" ben geraakt? gedurende het maken van de wietolie.
  3. Ja, wat anders? Inderdaad! Wie gebruikt nog meer een cannolator? Ervaringen?
  4. Beste mensen, Ik lees verschillende dingen over het gebruik van knipafval voor het maken af medicinale wietolie. De ene keer schrijft men dat het knipafval al voldoende is om goede wietolie te maken en dat de pure toppen niet perse nodig is. Dan ergens anders schrijft men dat qua knipafval alleen de kleine (suiker) blaadjes moet gebruiken en niet de grote bladeren van de plant. Een andere keer schrijft men weer dat in het knipafval het gehalte aan THC/CBD minder is dan in de toppen (logisch) ,maar dat de kwaliteit even goed is?! dan in de toppen? Wat is nu waar? hoe zit het nu precies? en met de stengels? Graag hoor ik jullie reactie Bedankt! Gr Ragnar
  5. Dan kom je toch aan 1 op 3? Nee want ik heb ik in totaal 120 ml olie gebruikt om 20 gr wiet in op te lossen.
  6. Nee ik heb 20 gr wiet opgelost in 120 ml olie. dus de verdunning is 1 op 6. Thanks! maar de cannolator is al besteld
  7. Ik vond olijf olie gewoon makkelijker en goedkoper dan de manier met alcohol. Ik heb gisteren 20 gr wiet opgelost in 120 ml olijfolie. Daarna heb ik het goedje 4 uur laten pruttelen op ongeveer 80 graden. Na het zeven heb ik er 60 ml olie aan overgehouden. De vraag is of ik uberhaupt iets merk omdat de verdunning erg groot is... Ik heb toch besloten om in de toekomst met alcohol te gaan werken en ik ga ook een cannolator bestellen van stichting mediwiet.
  8. Ik denk dat ik het volgende morgen gaat doen. Omdat ik veel olie nodig heb om 80 gr wiet fatsoenlijk te kunnen oplossen denk ik aan de volgende tactiek. Ik los 40 gr wiet op in bijv 400 ml olie en maal\k daar wietolie van. (ik gebruik geen alcohol) Dezelfde wietolie ga ik nu gebruiken om de volgende 40 gr wiet op te lossen zodat ik een dubbele sterkte krijg. Uiteindelijk dus 80 gr wiet opgelost in 400 mll olie (1:5) Goed idee?
  9. Bedankt voor de reply! Ik heb mijn mengsel 30 min laten koken en zitten roeren, dan kan dit toch niet zo zijn dat mijn prutje niet warm genoeg is geweest? Waar kan ik 96% consumptie alcohol kopen en hoe moet ik hiermee omgaan? Ik heb overal al zitten googlen maar het is me niet helemaal duidelijk geworden. Ik wil het op de meest makkelijke manier maken.. Bedankt voor je reactie -Waarom het water achterwege laten? -Hoe lang zou ik dit moeten roeren op het vuur en wanneer precies bain marie?
  10. Beste allemaal, Ik heb vorig jaar voor de 1e keer zelf wietolie gemaakt. Alleen ik merk zelf helemaal niks van een "high" gevoel. zelfs al ik 25 druppels per dag gebruikt. Betekent dit dat er dan totaal geen THC in zit? Hieronder heb ik de stappen opgeschreven wat ik heb gedaan. Hopelijk is iemand van jullie bereid hiereens naar te kijken en e.v.t. advies te geven.. Mis ik iets of is de methode ok voor medicinale wietolie te maken? Alvast hartelijk dank voor de moeite! Gr Ragnar -Ik neem 0.7 liter water plus 50 ml olijf olie en giet dit in een pan. -Ik stop de wiet, bladeren in de pan en laat deze 15 min koken op een laag vuurtje -Na 15 min haal ik de pan van het fornuis en maak ik alles zo fijn mogelijk met een staafmixer. -Hierna laat ik alles nog 30 minuten koken -Na de 30 minuten koken zeef ik alles m.b.v. een stuk stof en pers ik al het vocht uit de stof en maak er een bal van -Dan laat ik alles in een doorzichtige beker afkoelen waar ik ongeveer een halve liter heb -Als het is afgekoeld zit de olie bovenin en het water onder -Olie tap ik af m.b.v. pipetje
×
×
  • Create New...