Jump to content

Gotflebd

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Gotflebd

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. De spots liggen goed verstopt, komen geen mensen in de buurt naar mijn weten... Goed op paadjes, voetafdrukken en zo gelet. Maar wat raad jij aan dan? Wat meer by mesten by het gaten vullen en geen bloeivoeding? Qua dieren ( slakken en konijnen ): slakken koffie strooien want korrels zijn niet goed voor de natuur, en voor de konijnen vossenpisextract met een ophangsysyteem? Had dit online gevonden: http://www.roofdierpis.nl/Dispensers. Of is het toch beter om bijvoorbeeld kippengaas te gebruiken? Heb me vanaf de zomer redelijk ingelezen en iid ook videos gekeken maar iedereen doet het anders dus dacht laat ik het op deze manier proberen om tot een concreet plan te komen. Dus als je nog tips en tricks hebt ,zijn altijd welkom !!!
  2. Heb me zeker ingelezen maar heb je 5 mensen heb je 5 verschillende manieren waar ze bij zweren.. Probeer via deze weg er gewoon achter te komen wat nou wel en niet handig is. Is mijn eerste keer in het bos en wil t wel goed doen. Het gaat om loof bomen btw.
  3. Bedankt voor je reactie ! Hoeveel cocos zou dan goed zijn? Het gaan om redelijk natte bosgrond op een spot en normale bosgrond op de andere posts. Dan zal ik een paar gaten met doen en een paar zonden er dan kijken wat er beter uitkomt. Woon zelf ook in een redelijk grote stad maar zijn genoeg spots te vinden. Maar vloeibare bloeivoeding is dus overbodig bij eenvolle grond kweek?
  4. Wij gebruiken deze. http://www.drank.nl/winkel/pure-alcohol/?gclid=CjwKEAiA2abEBRCdx7PqqunM1CYSJABf3qvanmbhZLjWrTKEEVLITxHCXd-D8B4VScqs_Pt7zXjQQxoC6vbw_wcB
  5. Heey WF, Wij hebben besloten dit jaar een guerilla kweek te gaan doen alleen hebben we nog een aantal vragen over hoe en wat we dit het beste kunnen doen. Zaden/strains en spots zijn al uitgezocht en zijn over het algemeen begroeid met brandnetels en bramen/prikkelplanten(weet de naam niet). Nou is mijn vraag of we de aarde op de spot kunnen mengen met cocos bricks,Plagron Bio supermix en eventueel perliet.( al is dit met cocos niet of nauwelijks nodig?!?) Is Bio Supermix alleswat de plant nodig heeft of moet hier nog iets extras bij? Dus zeg per gat van 50x50x50 50% aarde van de spot, 40% cocos en eventueel 10% perliet en per gat 2 goeie handen Bio supermix. Zou dit genoeg zijn voor de groeifase van de plant? Willen gaan bij mesten in de bloeifase. Heb even rond gekeken op het forum maar kon amper wat vinden over die supermix. Groetjes Gotflebd
×
×
  • Create New...