Jump to content

Greenlover101

Members
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Greenlover101

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Hallo allemaal, Ik heb mijn eerste deel te drogen liggen, hiervan ga ik olie maken. Ik had wat suikerblaadjes rondom de top weggeknipt, zodat het beter kon luchten en drogen. Deze blaadjes zijn in no-time gedroogd, dit uiteraard in tegenstelling tot de top. Nu zit ik te denken, kan ik niet beter gewoon de hele top in kleine stukjes knippen, zodat het in zijn geheel makkelijker kan drogen? Of kleven ;-) hier nadelen aan?
 2. Haha ja je hebt gelijk...als ik van te voren zou weten dat ik tegen zoveel vragen aan zou lopen had ik zeker een kweekverslag gemaakt! Sorry dus voor de overkill aan topics, maar jullie helpen mij wel enorm! Thx daarvoor :-)
 3. k ben mijn regs nu 2,5 week aan het verduisteren. Ik zie nu kleine draadjes ontstaan, is dit bloei, of zijn dit jonge nieuwe blaadjes?
 4. Ik zal inderdaad even contact opnemen, bedankt allemaal. @hutseflutsel bedankt voor de link, die kon ik niet.
 5. Ik heb diverse soorten auto's al weken in de bloei staan. De eerste liggen te drogen. Nu heb ik er een aantal staan van diverse soorten die helemaal geen enkele bloei vertonen. Wat kan hier aan de hand zijn?
 6. Thx voor de tips allemaal! Ik ga een kast met koolstoffilter op zolder bouwen!
 7. Ik ben de eerste topjes van mijn auto's aan het knippen. Deze moeten nu gedroogd worden. Moet dit in een donkere (geventileerde) ruimte zijn of mag dit ook bijv in een grote schuur met wat kleine ramen? De temperatuur is daar ongeveer 20 graden en het is niet heel licht maar ook niet donker. Ik heb een hygrometer, dus ik kan de luchtvochtigheid controleren.
 8. Bedankt voor de info! Kan je mij vertellen waar je een schimmelinfectie ziet? Dat zou waardevolle kennis zijn voor mij.
 9. Ze bloeien nu ongeveer 5 weken. Moet gemiddeld zeker iets langer?
 10. Ik heb een microscoop dus dat is geen probleem. Waar moet ik dan precies op letten? Wat moet ik zien om te weten dat ik ze om kan hakken? ;-)
 11. Ik zie bij 1 van mijn 1 auto's al best veel bruine haren. Wat denken jullie, klaar om te oogsten.
 12. Hallo allemaal. Ik vraag mij af hoe ik te werk moet gaan zodra mijn planten oogst klaar zijn. Ik wil er namelijk olie van maken. Ik wil zoveel mogelijk plant materiaal gebruiken. Nu vraag ik mij alleen af of ik de plant straks 'gewoon' om kan zagen en de takken omgekeerd op zolder kan laten drogen? Of moet ik takken/bladeren verwijderen/knippen. Indien bovenstaande kan, kan ik uit de gedroogde takken dan ook samen de olie maken of kan ik beter de toppen en het plantmateriaal gescheiden houden? Maw haal je uit de toppen en het overige plantmateriaal hetzelfde thc % of is het percentage thc in de toppen hoger? Mocht iemand het weten dan ben ik ook erg benieuwd hoeveel olie je uit plantmateriaal kan halen. Ik hoor graag van jullie.
×
×
 • Create New...