Jump to content

piet003

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About piet003

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Hmm, k heb helaas niet zoveel contacten met mensen die nog meer kweken dus ben helaas beperkt tot wat de growshop mij te bieden heeft strax Of uit zaden dan natuurlijk, maar da's weer zo veel werk om te kunnen onderscheiden wat het nou is > M/F Liefste wil ik natuurlijk verschillende strax Durban wil ik eens proberen, PP, iets van een early soort Vorig jaar K2 uit zaad gedaan, beviel me prima behalve dat ik er maar 3 stuks heb overgehouden vd 10 3 zaadjes waren niet uitgekomen :S < beetje testen 1tje heeft het niet overleeft 1 hermabromide ofzoiets < was wel de mooiste 2 mannetjes en 3 Vrouwtjes dus Maar wat ik dus niet verwachte was dat ze toch allemaal last hadden van toprot en ik dus alle lees alle hoofdtoppen heb kunnen weggooien Jammer maja voor de rest toch 350gr droog overgehouden Darom dit jaar weer, maar jah beperkte keus met stekjes Niemand van jullie die toevallig in zuid -L woont he ?
  2. > Dus ook als ik uit zaad ga kweken pas in mei en dan buiten de zaadjes laten ontkiemen? En wat ik bedoelde was idd stekken om te kijken welk geslacht en dan tevens stekken om te laten groeien. Want ik heb vorig jaar K2 uit zaad laten groeien, maar daar was ik eigenlijk te laat mee, ook waren ze best laat in de bloei gegaan waardoor ik op het eind vrij veel last had van toprot, > heb bijna alle hoofdtoppen kunnen weggooien
  3. Dus toch gewoon na ijsheiligen ? haha jah vroeg dat omdak niet kan w8ten met weer me plantjes te zien opgroeien Verheug me hendig drop haha, kan niet w8ten.
  4. :S arg hmm dan maar kijken voor wat goeie stekjes Maar dat voor het raam en dan onder tl gaat wel lukken of beter laat stekjes halen en dan meteen buiten zetten ?
  5. Hey mense als ik half maart zo zaadjes laat ontkiemen, ze dan voor laat groeien voor het raam en dan een paar uur (als het donker wordt) onder tl zet om ze in de groei te houden. Gaat dat werken ? Wil ze dan tot half april binnen houden zo en dan naar buiten ermee. en ben toch nog altijd aant twijfelen tussen zaad of stekjes, K had vorig jaar uit zaad maar daar heb ik maar de helft aan vrouwtjes aan overgehouden. ( voor de rest beviellen ze uit zaad perfect, Veel mooiere planten dan vrienden die met stekjes bezig waren.) wil nu proberen stekjes te trekken van die zaailingen om te kijken wat het worden. maar begin ik dan op tijd of niet?
×
×
  • Create New...