Jump to content

Belowzero

New Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Belowzero

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Aangezien het er op lijkt dat dit een verzamelplaats is voor/van kwekers zou het toch mooi zijn om deze Connoisseurs in het kort te laten vertellen welke wiet zij het liefst verwekken en waarom. Liefst kort en staccato. Hooguit een regel of twee. Als we het kort houden en NIET gaan REPLYEN op reacties van kwekers (Moderator?) dan houden we de lijst schoon en zinvol als naslagwerk. DUS LIEVE MENSEN : NIET !! OP REPLYEN AUB ALLEEN KORTE INPUT VAN KWEKERS OP DE VRAGEN!! COPY / PASTE mijn vragen in jouw antwoord zodat bovenstaande tekst niet mee gekopieerd wordt. Antwoord graag als volgt - Wietsoort (1 soort, niet meer. Volgende soort volgend antwoord, dus niet samen graag.) K: (staat voor kweker): Lemon Haze - Waarom: K: vanwege de smaak of omdat die kweek mij het beste ligt Ik zou graag het volgende willen vragen. - Wietsoort - Waarom - smaak - geur - Kruising tussen: - Sativa, indica beide (eventueel %) - THC gehalte (indien bekend / mogelijk) - Effect (stoned, zwaar stoned, eigen omschrijving) - Opbrengst per plant (gemiddeld) - Hoogte van de plant - eigen korte inbreng / ervaring
 2. ICE? nee man, de amnesia ICE bijvoorbeeld, die ik ken zijn echt niet sterk. Het blijft toch gewoon hash
 3. Het gaat niet om het verschil... als het om het verschil gaat praat je over strains en karakteristieken,. Ik heb het over sterkte, THC gehalte.
 4. Hi Ik vraag mij, om mij moverende reden, af wat de sterkste hash is. Ik ben ooit een keer volledig knockout gegaan na een paar uur trippen van de schimmelkashmier. Maar die kom ik echt nergens meer tegen. Wat een traktatie was dat. Ik ken ICE en heb hele sterke Shatter gehad (niet maar áán te komen overigens) Maar qua sterkte in THC waarde, waar denk jij dan aan, waar zou jij dan voor kiezen? Het gaat mij ( nu even) dus niet om wiet maar ik ben alleen op zoek naar de zwaarste hashsoorten. Geef je mening.
 5. Wow, netjes hoor. Mooie widow, ziet er heel strak uit. Succes met de oogst.
×
×
 • Create New...