Jump to content

Aetherial

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Aetherial

 1. Die site kende ik nog niet, thanks! Heel nice al die informatie per strain ook. Zie inderdaad dat ze 104 strains hebben, dat wist ik zelf ook niet! Ik denk niet dat ze allemaal stabiel zijn tho. Ze verkopen ook F2's etc.
 2. Denk dat ik ze inderdaad maar gewoon om knip, hoe pijnlijk het ook is. Ik ga de anderen zeker goed in de gaten houden! Hoop natuurlijk dat het bij deze 2 blijft maar het blijft de natuur. Thanks voor de link! Ik ga eens even rondkijken! Voor de liefhebber kan ik zelf Exotic Genetix adviseren! Heb al een aantal hele mooie Pheno's daar vandaan gehaald. Groet
 3. Ik heb ze alleen in de oksels kunnen vinden maar ik ben bang dat er misschien 1 of 2 verstopt zitten in de bloemen en dat als ik ze terug zet ik straks alles vol zaad heb. Hoe het ontstaan is weet ik niet. Het is gefeminseerd zaad dus dat zou een reden kunnen zijn. Of misschien dat deze fenotypes gevoelig zijn om herma's te worden. Stress hebben ze niet veel gehad. Ik heb niet geknakt, getopt etc. Wel een lichte defoliation gedaan (Alleen de grote fanleaves die over toppen heen hingen) 2 dagen geleden, maar ik neem aan dat dit niet binnen 2 dagen kan gebeuren. De strain is Power Kush van Hy-Seeds. Normaal bestel ik aparte soortjes uit het buitenland maar zat nu even krap met geld. Deze zaadjes waren 3 euro per stuk dus wellicht dat het aan de kwaliteit van het zaad ligt? Groet
 4. Hoi, Net deze balletjes tegengekomen bij 2 dames en hoewel ik het bijna zeker weet wil ik toch nog graag even vragen of dit herma's zijn. Ze gaan morgen week 4 van de bloei in. Als ik deze 2 er nu bij weg haal, ben ik dan nog op tijd om de andere 3 te redden? Voor zover ik zie zitten alle balletjes nog dicht alleen lagen er wel 2 of 3 in de pot bij 1 van de 2 planten. Alvast bedankt!
 5. Ik ga eens even bij wat shops langs om te kijken! Ik betaal ook liever wat meer en dat alles in 1 keer goed is dan eerst goedkopere opties proberen en dat ik straks weer hetzelfde probleem heb. Er zit ook vloerbedekking in de ruimte die ik gebruik maar ik weet niet of dit vastgespijkerd of gelijmd is. Misschien kan ik dit er voor de zekerheid ook maar beter uittrekken als het straks toch even helemaal leeg staat.
 6. Ik denk dat ik dan voor betonplex en epdm folie ga. Is epdm folie sowieso altijd goed? Of is het verstandig om dit, net als vijverfolie, ook bij de growshop te kopen?
 7. Hoi iedereen, Ik heb nu 2 keer een kweek gehad met problemen. De bladeren beginnen in week 3/4 van de bloei al geel te worden en in week 6/7 bruin. Bij de laatste kweek zijn er zelfs een paar planten dood gegaan in week 9. Na de vorige kweek wat dingen veranderd te hebben had ik deze kweek nog steeds hetzelfde probleem. Ik denk nu zelf dat het komt door de zelfgemaakte lekbakken die ik gebruik. De bakken zijn gemaakt van OSB platen waar landbouw plastic overheen zit. Nu heb ik net gelezen over weekmakers en andere giftige stoffen en denk ik dat het misschien daar door komt. Ik heb gemiddeld een temperatuur van 30 graden met maximaal 33 op hete dagen. Ik wil nu graag nieuwe lekbakken maken maar zou graag wat info willen wat voor hout/plastic zonder giftige stoffen ik hier voor kan gebruiken. Alvast bedankt!
 8. Edit: Verplaatst naar hobby forum
 9. Dat gaat lastig worden, want de tent staat in de hoek van de kamer, tussen 3 muren in. De enige kant waar ik ruimte heb is aan de kant van het raam, waar dus maar 1 gat zit voor een slang naar buiten. Denk dat ik het toch maar met actieve inblaas moet proberen dan.
 10. Toevallig heeft een vriend van me nog een 500m3 afzuiger liggen, ga hem dinsdag ophalen en dan weer een nachtje proefdraaien. Zal al een heel stuk schelen denk ik. Passieve aanzuiging heb ik wel inderdaad. Heb 1 125mm buis die door het raam een klein stukje naar buiten gaat. Even 2 foto's zodat je even kan zien hoe het er nu uitziet.(Maak je niet druk om de losse kabels etc die je ziet hangen, deze worden weggewerkt voor ik ga beginnen)
 11. Dat zou ook nog kunnen inderdaad. Dan de 500m3 als afzuiger en misschien de 365m3 als actieve inblaas. De temperatuur meet ik in de schaduw, heb er een dakje van karton boven gemaakt.
 12. Nu net de lamp even aangezet om te kijken hoe warm het wordt rond deze tijd en na 20 minuten zit ik al op 38 graden. Ben bang dat ik toch beter naar de 400W kan gaan ipv 600.
 13. Thanks! Ik zal jullie uiteraard op de hoogte houden
 14. De tent staat nu, dus vannacht gaat de thermometer in de tent met de lamp en afzuiging aan om te testen. Hoop dat het me lukt om rond de 28 graden te blijven. Ik heb 2 clipfans, dus ik denk dat dat wel voldoende is in deze tent. Zo niet kan ik er altijd nog 1 bij halen. Cheers
 15. Thermometer had ik gister al binnengekregen en vannacht op m'n kamer laten staan. Overdag was de temperatuur 24/25 graden en 's nachts 22. Dit dus zonder lamp.
 16. Heb de laatste 2/3 dagen bijna niks anders gedaan dan kweekverslagen lezen haha. Ook alle handige tips, bladproblemen etc uit de kweekverslagen in een notepad gezet zodat ik het makkelijk terug kan vinden. Tent is net binnen gekomen dus die ga ik nu opzetten. Dan vannacht proefdraaien zonder planten om te kijken hoe warm het wordt. Het is een klein kamertje dus ik laat de lamp 's nachts branden ipv overdag ivm warmte. Thanks!
 17. Daar was ik al een beetje bang voor inderdaad. Een vriend van me heeft nog verschillende filters liggen dus mocht de geur te sterk zijn kan ik altijd een van hem gebruiken.
 18. Hallo kwekers Na heel veel te hebben gelezen,filmpjes gekeken etc ga ik binnenkort met mijn eerste kweek beginnen. Materiaal: Secret Jardin DR-90 R2.5 90x90x185 Davin Hobby Trimmer DV-600W Thermo-Hygrometer Buisafzuiger BK 125 365m3 Fancontrol + Thermostaat Can 1500 75m3 2x Clipfan 15cm 9x 11L potten 150L Canna coco BAC Cocos groei A+B BAC Cocos bloei A+B BaC Wortelstimulator EC & PH Meter 50L Voedingsvat + Gietstok 1x 600W Philips Master Son-T PIA Plus De bedoeling is om 9x Bubblegum te kweken vanuit zaad, en dit op cocos in 11L potten. Doe ik er verstandig aan om ongeveer het cocos voedingsschema van BAC te volgen? Wellicht iets minder dan de hoeveelheden die op het schema staan. Tips,advies,vragen altijd welkom!
 19. Hoi, Aangezien ik nieuw ben hier wil ik me graag even voorstellen. Ik ben compleet nieuw in de wereld van het kweken. De interesse is eigenlijk gekomen doordat een (vrij nieuwe)vriend van me nu zo'n 2 jaar kweekt en ik een paar keer met hem meegegaan ben om bij de planten te kijken. Nu na heel veel lezen, filmpjes kijken en erover praten met die vriend ga ik binnenkort mijn eerste kweek beginnen. Misschien dat ik wel een kweekverslag op het forum bij ga houden Cheers
 20. Aetherial

  aaa

×
×
 • Create New...