Jump to content

LegitLars

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About LegitLars

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Mijn aarde is niet heel donker vind ik zelf. En hoe zeker weet u dat het te veel water is? Want ben laatste tijd veel meer water gaan geven, en alleen de oudere grote bladeren waar geen toppen vormen hangen nu en zijn verschrompeld. Ik kan ook bijna m'n vinger niet door de aarde krijgen omdat deze zo massief / hard voelt. Moet ik hem nou meer of minder water geven? De ene zegt te veel water en de andere te weinig.
 2. Beste WF'ers, Aangezien ik een echte beginner ben en dit m'n eerste kweek is, heb ik wat vragen. Dus in plaats dat ik voor elke vraag een nieuw topic aanmaak, maak ik er nu wel 1 met meerdere vragen . Ik heb nu 3 planten staan: - Amnesia Haze Autoflower, nu 10-11 weken oud. - Amnesia Haze Autoflower, nu 2-3 weken oud. - White Widow Autoflower, nu 11 dagen oud.
 3. Ze staat op m'n vensterbank, en heb m'n raam altijd een beetje open om het wat frisse lucht te geven. Gister begon het wel behoorlijk te regenen hier en had het raam niet dicht gedaan want stoned in de tuin met wat vrienden te blowen Zou dit de reden kunnen zijn? Is het ongezond voor m'n plant? Nog verdere ondernemingen nodig? Edit: Oh en ze staat echt recht voor de raam opening.
 4. Beste medekwekers / mederokers, Mijn Amnesia Haze autoflower staat dus duidelijk in de voorbloei, en bevat aan de bovenkant al witte haren. Nu werd ik wakker en zie ik dat ze opeens bruin aan het kleuren zijn. Hoort dit nu al te gebeuren?
 5. Bedankt voor de reacties. Ik heb hem toch maar goed water gegeven, en op dit moment is ze er weer helemaal boven op, bladeren wijzen zelfs omhoog! Bleek dus te weinig water te zijn.
 6. Geachte medekwekers, Mijn Amnesia Haze heeft wat probleempjes. Ontdekte gister dat helemaal aan de onderkant 2 bladeren compleet geel waren gekleurd en heb deze zonder enige moeite eraf kunnen trekken. Mijn plant staat volgens mij al in de bloei, dus dacht dat dit niet ongewoon was. Nu werd ik vanmorgen wakker en zag dat mijn plant nogal erg hing en ook dat er meer bladeren beginnen geel te kleuren. Beetje Google afgespeurd, zag een foto van een plant die aan stikstof tekort leed en vond dit wel erg op de mijne lijken, dus heb wat mestkorrels op de aarde gegooid. Of dit iets oplost, geen idee. Iemand een idee wat er mis is? Ik geef hem elke ochtend een klein bekertje water, en ik gebruik geen voeding behalve de mestkorrels die ik vanochtend pas heb toegevoegd. Bloei is zichtbaar, aangezien er op de toppen al witte haren bevinden (of ik zit ernaast, 1e kweek). Hij staat binnen op mijn vensterbank, en is een Amnesia Haze Feminised Auto-flower van GreenLabel. De aarde blijft goed vochtig op de bovenkant. Het bekertje water is 200ml als hij vol is, geef d'r ongeveer 180ml elke ochtend. Hier wat foto's zodat jullie de plant beter kunnen beoordelen, etc. (Sorry voor de gedraaide foto's, komt doordat ik ze verticaal met iPhone heb gemaakt.) Alvast bedankt
 7. Ik had dus een tijd geleden wietzaadjes aangeschaft. Ik had 3 Amnesia Haze zaden van GreenLabel en 1 extra gratis 'Auto WW', wat staat voor Auto White Widow heb ik begrepen. Maar dit zaadje zit in een rood hoesje ofzo? Ik had het perongeluk kapot geknepen en opeens sprong daar een zaadje tevoorschijn. Wat is het nut van dit rode hoesje? Ik heb het voor de zekerheid rond mijn zaadje gelegd tijdens het planten van het zaadje, 10 minuten geleden. Bedankt, - L
 8. De foto's heb ik gewoon overdag genomen. Maar op dit moment zijn de bovenste bladeren gewoon recht en wijzen zelf een beetje omhoog. De bladeren eronder hangen wel wat, valt dit te verwijten aan het gewicht?
 9. Hoe weet ik dit? Wat is er mis mee? Ik geef haar niet veel water inderdaad, om de dag ongeveer een bekertje.
 10. Bedankt voor de reactie. Ik kan hem buitenzetten, maar ik heb al eens een pot met een zaadje buitengezet en deze was na een maand groeien tot een klein plantje gewoon dood gegaan, dus ben nu een beetje bang dat deze misschien ook beschadigd als ik hem buiten zet. De plant staat bij een raam dat open kan, dus ik zal wat meer wind erop laten komen.
 11. Beste medekwekers, Ik heb weken geleden mijn eerste wietzaadjes aangeschaft! Het gaat hier om Amnesia Haze van Greenlabel. Ik had niet de mogelijkheid tot een echte kweek met lampen, kweekinstallaties, etc. Dus ik dacht: Ik zet d'r lekker op m'n vensterbank en zie wel wat ze doet. Nu ben ik meer dan een maand verder en ze ziet er naar mijn mening behoorlijk goed uit. Ze is ongeveer 37.5 cm hoog. Nu is mijn vraag: Kan ze al in de bloei? Is ze er klaar voor of moet ik nog even wachten? En indien ze in de bloei kan, hoe doe ik dat met een vensterbank kweekje? Alvast bedankt!! Hieronder wat afbeeldingen zodat jullie een beter advies kunnen geven. Na een week: Nu:
×
×
 • Create New...