Jump to content

dubbeldekker

Members
  • Content Count

    72
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dubbeldekker

  1. De dames zijn inmiddels om, gedroogd en chillen nu in weckpotten! 11 Juli - Laatste moment licht voor de dames, ze hebben nu zo'n 9 weken bloei gehad (vanaf eerste bloeiverschijnselen) en het licht gaat uit. Slaap lekker dames! Ik heb ze drie dagen donker en zonder water laten staan. De trychomen waren 90% melkwit en 10% amber. Ik ga voor een high wietje en ben ook genoodzaakt te oogsten omdat ik de spint geen kans meer wil geven. 14 Juli - Samen met vrouwlief een avondje wezen knippen. Vanwege de spint de bladeren wel moeten verwijderen, de takken zo goed mogelijk intact proberen te houden. Al het knipafval met trychomen erop in een bakkie in de vriezer. Zo hingen de dames te drogen (met de lamp uiteraard uit), luchtvochtigheid in de tent schommelde tussen de 40 en 60% met afzuiging aan. Ik kreeg de temperatuur niet echt onder de 25 graden vanwege het warme weer de afgelopen weken, dus ze zijn iets sneller 'droog' dan de bedoeling. Ik had één klein topje op m'n CV gelegd zodat deze snel droog zou zijn en die smaakte al behoorlijk goed, een beetje scherp nog wel, maar de potentie is er zeker. 26 Juli, vandaag - Alles van de takken verwijderd en in weckpotten gedaan. Eindresultaat: Mary 28,6 gram en Jane 29,2 gram. Niet slecht voor een paar spaarlampjes! Iets minder dan ik had gehoopt, maar de kwaliteit is uitstekend. Écht een Haze, de geur is overweldigend. Net m'n eerste jointje er van gedraaid en de smaak is lekkerder dan alle andere Hazejes die ik ooit uit de coffeeshop heb gerookt. Veel voller en minder scherp. De High is erg sterk, moet ik wel even aan wennen. Maar het is wel echt een high, ik blijf actief, blijf praten en ben toch vrij helder. Ik rook de afgelopen jaren eigenlijk alleen maar Marrokaanse Polm, dus dit is wel even andere koek. Maar alleen al de gedachte dat dit schone wiet is geeft al een goed gevoel. Heerlijk! De dames mogen de aankomende weken lekker curen in hun potten
  2. dubbeldekker

    Mary & Jane

    Wat begon als grapje nadat ik flink met de moestuintjes van de Appie aan de slag was en twee Amnesia stekjes van een vriend kreeg. Is inmiddels uitgegroeid tot een leuke eerste kweek op Philips spaarlampen.
  3. Valt me op dat de pistels de afgelopen dagen in enorme vaart allemaal bruin worden. Luchtvochtigheid komt niet boven de 50% uit. Zit nu op dag 38 sinds ik de eerste bloei zag. Komt dit omdat ik de toppen heb aangeraakt voor de trichomenshots of door de hoge LV van een aantal weken terug? Ik geef momenteel 4ml BioBizz Bloom op 1L water verdeeld over de twee dames, volgende dag 1L alleen water en dan een dag niks. Lijkt me dat ze nog zo'n vier weken moeten aangezien het Amnesia Haze is? Ook vreemd dat ik op sommige plekken denk milky/amberkleurige trichomen te spotten, terwijl de grote hoofdtoppen vrijwel helder zijn.
  4. @Sativied Interessant topic! Daar gaan we ons even verder in verdiepen Heb de afzuiging nu sinds 1,5 week continue draaien, LV blijft daardoor netjes op peil en de dames hebben het nog steeds prima naar hun zin. Gedeelte van de pistels worden al bruin, trekken zich terug en dan groeien er weer nieuwe witte pistels voor in de plaats. Topopbouw gaat rustig door, de dames doen lekker alles op hun gemakje. Het gaat allemaal een stukkie trager dan onder HPS of LED, maar ik heb geen haast. De rechter dame (Mary) heb ik haar stam een beetje helpen steunen. Door de lengte van haar armen en zware toppen ging ze wel erg buigen. Touwtje zit er niet te strak omheen zodat ze nog lekker mee kan deinen in de wind van de clipfan. Inmiddels zijn er helemaal onderin enkele fanleaves afgestorven en leeggezogen door de plant. Ze krijgen geen licht meer en hebben hun taak volbracht. Vandaag ook maar eens m'n USB microscoop uitgeprobeerd en gekeken hoe het met hun trichomen gaat. Voor zover ik kan zien is alles nog helder, maar man wat een potentie! Tijdens het aanraken en foto's maken kwam er een geur van de dames af! De USB microscoop en mijn vingers plakken als een zotte aan elkaar, heel benieuwd wat er de aankomende weken nog staat te gebeuren.
×
×
  • Create New...