Jump to content

Fonske1971

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Fonske1971

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Hallo vanuit België, Ik heb pas gebouwd... huis is volledig onderkelderd en heb een grote zolder, die al min of meer is afgewerkt. Zolder: Het zijn twee grote kamers maar... er zitten nog geen dakramen in... da's pas iets voor volgend jaar. Daar drogen lijkt me dan ook uitgesloten. Ik kan de kamerdeur op zolder wel dichtdoen maar kan de ruimte niet verluchten. Verluchten doe je toch om nieuwe lucht aan te voeren voor het droogproces en tegen de stank... niet? Ik vrees dan dat heel het huis naar de wiet zal ruiken (van 6 buitenplanten). De trap gaat immers helemaal tot de zolder en kan het trapgat echt niet dichtmaken. Is het misschien niet nodig dat ik die kamer verlucht? Want dan droog ik gewoon toch op de zolder (mits ik de deuren goed dicht laat). Kelder: Die is droog maar zal er binnenkort veel frisser zijn. Er zijn grote verluchtingsgaten in (moet ook nog allemaal afgewerkt worden). Maar de temperatuur zal niet veel boven de tien graden uitkomen vrees ik. Zou ik misschien beter toch in de kelder drogen? Elders drogen zie ik owv de hoeveelheid echt niet zitten. Dus... Moet ik voor de kelder gaan en moet ik misschien bijstoken? Of... Zal ik de wiet op de zolderkamer boven mijn slaapkamer te drogen hangen? Een zolderkamer die ik niet kan verluchten? Groetjes, Mike.
  2. Bedankt alvast voor de snelle reactie. Nu zal ik veeeeeeeel geruster kunnen slapen in de veronderstelling dat mijn oogappeltjes het dus goed doen. Als ik morgen mijn camera terug heb, dan plaats ik meteen foto's online. Merci, Fonske.
  3. Hallo, Ik kweek voor het eerst en heb 6 NLX-planten staan. Owv het natte najaarsweer heb ik ze overkapt met een houten constructie en plastic. De fameuse "haartjes" beginnen absoluut nog niet bruin te worden... maar ik heb geduld. Waar ik me echter wel zorgen over maak is de geur. Ik had gedacht dat die planten, nu de toppen toch aardig aan het vormen zijn, een enorme geur zouden afgeven. Je kan de geur wel ruiken maar daarvoor moet je wel zeer dicht bij de plant staan. Nu is mijn vraag... Wordt die geur nog sterker?... want ik denk dat ze toch nog wel een paar weken zullen moeten staan. Daarbij heb ik nog twee andere vraagjes. Is het normaal dat je pas eind oktober oogst? En worden die toppen de laatste weken nog veel dikker?. (Ik zal proberen om een paar foto's online te zetten maar heb mijn fototoestel nu niet hier.) Groetjes, Fonske.
×
×
  • Create New...