Jump to content

Growingweed93

Members
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Growingweed93

  1. Bedankt allemaal voor jullie antwoord!
  2. Wat zijn zure bommen? Ik ben van België haha http://www.cookandco.nl/huishoudelijk/weckpotten/bormioli-rocco-fido-weckpot-2-l Perfect?
  3. Hoe vaak heb je al gekweekt?? Inhoud 800 ml.. Daar past zo'n 100 gr in... Veel te klein man.. Kmoet nog beginnen. Welke bokalen zijn dan beter? IKEA weckpotten?
  4. Das nog beter dan 3€ voor een doos weckpotten lijkt me wel erg weinig. Volgens mij begrijp ik dit verkeerd?
  5. Omdat ik las dat dit de smaak beter naar boven brengt? Het is trouwens niet persé om te curen hoor. Op zijn minst gewoon bewaren. Of raden jullie eerder luchtdichte zakken aan?
  6. Zijn dit goede bokalen om wietjes in te bewaren?; http://www.decashop.be/Nl/bokaal-prestige-850ml-glas-to82-clear
  7. Bedankt voor je antwoord Het is me ondertussen inderdaad wel allemaal duidelijk. Wat is scroggen?
  8. Bedankt voor je antwoord Het is me ondertussen inderdaad wel allemaal duidelijk.
  9. Ik las dit: Een autoflower heeft 9 tot 12 weken nodig, afhankelijk van het soortje Is dit in totaal? Dus na 9 tot 12 weken kan ik oogsten dan? Ik neem aan van wel. Je kan oogsten wanneer de haren bruin zijn en de trichomen amberkleurig zijn. Correct toch?
  10. Dacht ik al Dan even geen voeding geven? Of op welke manier laat ik ze hieraan dan precies best wennen?
  11. Laten bijkomen? Wat bedoel je hiermee? Zodra ik mijn kweekspulletjes heb
  12. Ok Met evt toppen laten bijkomen bedoel je de plant toppen?
  13. Dus PowerPlant na 3 weken op 12/12 zetten? Ik ga inderdaad eens neuzen in de kweekverslagen
  14. Growmix van Plagron? Je zegt na 3 weken op alga bloom zetten, moet ik de lamp dan ook op 12/12 zetten? Ik dacht dat je dit pas op 5-6 weken moet doen? Tenzij ik autoflowering zou nemen natuurlijk.
  15. Dat klopt, Met 145 liter worden ze nog groter wat te denken in de volle grond. Maarja,, dan ben je daar wel de tent bij nodig hé.. Maw.. je moet de pot nemen, die bij je tent hoort.. 11 liter. geeft plantjes die je kunt beheersen in een tent Bedankt voor je antwoord. In een volgende ronde ga ik dan wel eens voor 45L gaan
  16. Ok Zit ik nu juist qua grond en voeding? What about the mycotrex? Ik had gelezen dat een propagator goed doet aan de plantjes. Haipaaltje geeft dit ook zelf aan dus welke info moet ik nu volgen?
  17. Ik dacht eerder een propagator te bestellen op: http://azarius.nl/smartshop/seeds-of-the-gods/cultivating/propagator-pro/ Bedankt voor je antwoord Ik dacht eerder een propagator te bestellen op: http://azarius.nl/smartshop/seeds-of-the-gods/cultivating/propagator-pro/ Bedankt voor je antwoord Zit ik goed met mijn opvoeding qua grond en voeding? Bedankt voor je antwoord. Best op 3 x verpotten houden dan? En van dat ijswater las ik hier: http://www.rollingstoned.nl/wiet-spoelen-met-ijswater-voor-meer-thc/ Bedankt voor je antwoord Ik krijg hier 2 verschillende antwoorden. Wat is nu best? 3X verpotten of slechts 1x van 1L naar 11L?
  18. Ik heb nu de juiste tent gevonden graag wil ik nog even jullie mening over mijn opvoeding. Ik koop een propagator met spongepots. Nadat de zaden ontkiemt zijn drop ik de zaden in de spongepots,met 5g mycotrex. Na de eerste week verpot ik naar 1L potten met universele potgrond Na 2 weken verpot ik naar 2L pots. Na 3 weken verpot ik naar 5L pots Na 5 weken verpot ik naar 11L pots met batmix Na 6 weken voed ik met Plagron Alga bloom Na 8 weken geef ik enkel nog ijswater. Na 9 weken oogst ik en droog ik mijn wietjes aan een waslijn in een donkere kamer. Na 2 die weken stop ik ze in glazen bokalen en open ik ze af en toe voor te curen Ziet dit er goed uit? Alvast bedankt voor jullie antwoord
  19. Bedankt voor je antwoord Hoeveel keer moet ik dan verpotten? Moet ik nog groter gaan dan 11L? Ik las namelijk ergens dat je met 45L grotere opbrengst krijgt?
  20. http://www.greensell.nl/a-42988043/complete-kweektenten-hps/complete-kweektent-dr-120-van-secret-jardin-600watt-verlichting/#description Is die goed? Bedankt voor het advies Ik had zelf PowerPlant en easy bud in gedachte?
  21. http://www.greensell.nl/a-42988043/complete-kweektenten-hps/complete-kweektent-dr-120-van-secret-jardin-600watt-verlichting/#description Is die goed? Bedankt voor het advies Ik had zelf PowerPlant en easy bud in gedachte om mee te beginnen?
  22. Vreemd. Op mijn desktop geraak ik er met een VPN wel op. Ze hebben inderdaad wel ruime keuze ja. Zo ruim dat ik nog steeds niet goed weet welke complete kweektent nu geschikt is om onze geliefde plantjes in groot te brengen?
×
×
  • Create New...