Jump to content

grow2know

New Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About grow2know

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Kleine update: Ben nog steeds op zoek naar een elektricien, maar blijkbaar vinden ze het niet de moeite waard om voor 1 of 2 stopcontacten langs te komen, ik vrees dat ik mijzelf maar moet gaan verdiepingen in thuis elektra....
  2. Bedankt, top advies! Ik ben druk aan het rondvragen nu voor iemand die de aarde een verdieping hoger kan doortrekken (durf dit zelf niet haha), iemand enig idee wat dit ongeveer kost? Ik denk dat ik maar wat offertes moet gaan aanvragen... Ik woon in een nieuwbouwwoning, dus aarden via leidingen of verwarming is inderdaad geen optie hier. Check! EHBO diploma aanwezig en reanimatie cursus gehad, alleen dit werkt niet op mezelf helaas
  3. Bedankt voor je reactie bosrand! Op dit moment gebruik ik een digitale schakelklok van de Gamma, volgens de verpakking werkt deze tot 1800W, maar ik weet inderdaad dat het in de praktijk vaak anders gaat met deze klokken. In totaal kom ik ongeveer op 10% uit van de 1800W, zou dat dan alsnog onveilig zijn? Een relais lijkt mij een goede optie, kan ik dit werkend maken in combinatie met de huidige schakelklok? Dit is dus nog een ander probleempje... Ik heb thuis alleen maar aarde in de badkamer en keuken (beiden op de begane grond). De kast waar dit over gaat staat op de tweede verdieping, ik heb daar geen aarde. Ik gebruik inderdaad een metalen reflectorkap, maar is deze niet al veilig vanwege de keramische fitting? Ik dacht ergens gelezen te hebben dat aarde vaak alleen voor HPS werd gebruikt met deze kappen en niet met spaarlampen, maar ik heb verder geen idee wat hier van klopt... In totaal ga ik alles aansluiten op 3 fittingen (1x de 125watt, en 2x een fitting met splitter en spaarlamp erin) Het lijkt mij inderdaad ook beter om te upgraden naar 250lamp met e-vsa, maar deze grow moet ik doen met de spullen die ik heb, en dat zijn in dit geval een heleboel spaarlampen. Maar ik zal zeker dit idee onthouden wanneer ik later ga upgraden!
  4. Ok? Duidelijk, maar de vraag was "Zijn er bepaalde veiligheidsmaatregelen die ik zou moeten nemen om dit veilig te houden?"
  5. Op dit moment ben ik bezig met een kastje bouwen en hier komen spaarlampen in. Ik heb 1 spaarlamp van 125watt en 4 spaarlampen van 23 watt, in totaal dus 217watt (zal nog iets minder zijn als ik het exacte wattage ga meten). Zijn er bepaalde veiligheidsmaatregelen die ik zou moeten nemen om dit veilig te houden?
  6. Een goedenavond! Ik zag dat mijn profiel zojuist om 23:59 is goedgekeurd, dus maak maar gelijk even een topic aan hier! Mijn interesses liggen vooral bij micro grows, autoflowers, led en electra. Afgelopen maanden heb ik mijn eerste kweek ooit voltooid, een Royal Dwarf autoflower in een PC kast met uiteindelijk 6 gram (lekkere) oogst Op dit moment ben ik druk bezig om iets groter te gaan dan een PC en ben ik een kleine kast aan het ombouwen. Uiteraard zal hier een grow journal van komen.
×
×
  • Create New...