Jump to content

Smokingman

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Smokingman

  • Rank
    zomaar een lid
  1. ja idd een constructie van touwtjes en stokjes moet de truuk zijn. gewoon een soort spinneweb eromheen leggen. het zal wel een beetje gedoe worden een raar bouwerk te maken maar dit laat ik me geen tweede keer meer gebeuren liever danm maar wat gedoe om veilig te kweken om de oogst zo veilig te kunnen stellen.
  2. op 18 augustus 12 dagen oud dus je hebt op 6 augustus een stekje in de grond gestoken. dat had je beter wat eerder kunnen doen dan in april of mei he. in iedergeval als ie gaat hangen krijgt ie waarschijnlijk geen water. heb je de plant al overgepot in een grote pot met een luchtig aarde mengesel het beste is gewoon een zak van de growshop. dan kunnen de wortels lekker ontwikkelen en dus beter opnemen.
  3. idd hopeloos ik maar denken dat me 65 liter specie kuipjes lekker niet omvallen dus me plantjes heel blijven met een stormpje nou misschien hadden ze dan beter kunnen omvallen ipv afbreken omdat ze in een stuk beton staan geplant. nou voortaan anker ik ook al me zijtakken vast met bamboe stokken dan kan het niet meer gebeuren hopelijk.
  4. idd ik had wel stokken met linnen lapjes gemaakt net zoals vetrsteviging bij jonge boompjes. dit heeft tijdens de groei goed gewerkt en ook bij me ander soorten planten die wat compacter gebouwd zijn maar deze purple was zo uit de kluiten gewassen echt een boom met zijtakken van dik een meter die had ik ook gewoon met stokken moeten verstevigen. nou goede leer voor de volgende keer alleen een harde leerschool.
  5. Mijn purple is vanacht zo mishandelt 4 dikke zijtakken bij de oksel afgebroken. echt klote hij was net in het begin van de bloei. ik heb m geprobeert te spalken met tape en stokken maar somige takken hingen nog maar aan een draadje dus dat zal wel nooit meer goedkomen. Rare vraag misschien maar weet iemand of je afgebroken takken af kunt bloeien door ze gewoon in de grond te steken of zo. iem. vertelde mij dit maar ik vond het een beetje ongeloofwaardig maar misschien de enigste oplossing als de gebroken takken afsterven.
  6. Nou bij mij was het vanacht zover hoor snik. midden in de bloei me prachtige purplepower 4 dikke zijtakken afgebroken door de storm. Ik heb ze geprobeert te spalken met tape en stokken maar sommige takken hingen nog maar aan een draadje dat gaat niet meer goedkomen denk ik . Mijn remedie heb je een compacte plant (kerstboompje) dan kan ie wel buiten blijven maar vooral planten met veel wijde zijtakken kunnen dus snel afbreken bij een stormpje dus bij voorzorg binnen zetten of in een windvrij hoekje of zo.
×
×
  • Create New...