Jump to content

rickdv

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About rickdv

  • Rank
    zomaar een lid
  • Birthday 09/25/1985

Contact Methods

  • MSN
    gekke_waus@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Noord Holland
  • Interests
    Beetje hangen, blowtje roken, biertje drinken, balletje trappen, achter de computer hangen enz..
  1. - Een zwevend 'M' tippie, 75% van tip gebruiken - Gouden Vloei gewoon gedraaid, bij uiteinde +- 1.4 cm dik en bij begin 6 mm doorsnede - Een half peukie, waarvan ook een beetje xtra bij de tip leggen - Goed lekker aantikken, word de joint goed stevig van en qua grootte maakt het niks uit bij mij Nooit inbranders, en mij smaakt ie altijd goed
  2. Nee.. Er zijn (in nederland) illegale oogdruppels in de omloop, als je zwaar verknetterde rode ogen hebt, en je doet een druppel ervan in je ogen dan worden je ogen weer normaal.. in Haarlem wordt t redelijk verhandeld.. ook in sommige shops onder de kassa door. Tis héndig spul hoor.
  3. Wat misschien ook een oplossing is, maar waar je wel even wat zoekwerk voor moet verrichten: Ga eens naar een lokaal handelaartje in de wat minder legale bende, en vraag eens of hij aan die oogdruppels kan komen waardoor je niet ziet dat je geblowd heb. Als je mazzel hebt kan hij eraan komen, anders moet je het via t internet o.i.d. even bestellen. Een druppeltje van dat spul in je ogen en het is net alsof je niet geblowd hebt. (alleen jij weet in je hoofd wel bter )
  4. rickdv

    criteria

    En daarvoor heb je imho toch mods? Als iemand een of twee dagen alleen maar onzinposts neerzet, of alleen een post met smileys, is dat toch al genoeg om m even een mailtje te sturen waarin je hem even terechtwijst met een eventuele waarschuwing. Dit is misschien 2 min. werk, dus dat is eventueel wel te doen (btw geen flame naar t huidige optreden van mods.)
  5. Plaats: IJmuiden Naam: Skolo Waarom: De eerste keer dat je er komt is waarschijnlijk het eerste wat je denkt: dit is een "afhaalshop", dit omdat het niet een grote coffeeshop is. Maar zodra je er toch even gaat zitten, kan je met iedereen die er is wel een gesprek beginnen, en na een week ken je iedereen wel die daar komt (veel vaste klanten). Gewoon een erg gezellige shop, beter kank t niet omschrijven. Plaats: Haarlem Naam: Sinsemilla Waarom: Omdat het een van de relaxte shops is die ik op het moment ken, je zit op de eerste verdieping boven een Dynabite winkel, en kijkt zo neer op winkelend Haarlem. Dan heb je nog een geluidsinstallatie die echt heerlijk klinkt, het kan hard, het kan zacht, het maakt niet uit hoe, maar het klinkt altijd goed. En dan heb je voor tijdens het stonen nog genoeg te doen: - Tafelvoetbal - Pooltafels - Internet - Games - Pinball En het mooiste vooral nu in de zomer: Het is een van de weinige coffeeshops in Nederland met een dakterras. Dus met een heerlijk zonnetje op je bol, lekker met je blowtje op een terras kunnen zitten. Perfect!
×
×
  • Create New...