Jump to content

groensel

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by groensel


  1. Ongeveer een weekje of 3 op de vensterbank (groei) daarna in de bloeitent waar ng andere stonden onder 250watt Cree cobs. de langste bloeide 9 weken, ze werden een kleine meter groot en er kwam ongeveer een 100gr vanaf.. heb het niet echt gewogen maar zal er niet ver naast zitten! Verder heb ik gwn water gegeven met hier en daar een scheutje voeding (plagron). niet veel liefde kunnen geven op dat moment maar ze hebben het me vrij gemakkelijk vergeven!ik ga ze zeker ng zetten in de toekomst.


  2. Pff hier al max 35gr gehad in de kamer! Probeer zoveel mogelijk te dimmen maar dan nog rond de 30gr... Tot nu toe hebben ze er niet zoveel last van zo te zien maar Als het zo warm blijft zal ik toch nog enkele tientjes moeten besteden aan wat ventilatoren enz..

    Maar de dames buiten hebben het wel enorm naar hun zin!

     


  3. Wat een berg aan info zeg! Iemand zin om dit lijstje te controleren?

    4x cxb3590 3500k cd cri80 36v

    4x solderless led holder ideal 50-2303cr

    4x150mm pre drilled heatsink cxb3590

    1x meanwell driver hlg-185h-c1400a

    Klopt dit samen? Als ik het goed begrijp heb ik hiermee een degelijk 200w armatuur?


  4. Hallo ik ben groensel en kom uit kutbelgie... Ben al maanden aan het lezen hier en heb al veel bijgeleerd waarvoor thx! Ik was hiervoor al enkele jaren de amateur aan het uithangen..:-) Maar sinds kort wat degelijk materiaal aangeschaft en met jullie hulp hoop ik op wat top oogstjes :-) grtz

×
×
  • Create New...