Jump to content

groensel

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About groensel

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden
 • Birthday 02/20/1987

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Ongeveer een weekje of 3 op de vensterbank (groei) daarna in de bloeitent waar ng andere stonden onder 250watt Cree cobs. de langste bloeide 9 weken, ze werden een kleine meter groot en er kwam ongeveer een 100gr vanaf.. heb het niet echt gewogen maar zal er niet ver naast zitten! Verder heb ik gwn water gegeven met hier en daar een scheutje voeding (plagron). niet veel liefde kunnen geven op dat moment maar ze hebben het me vrij gemakkelijk vergeven!ik ga ze zeker ng zetten in de toekomst.
 2. Ik heb 3 gorilla glue's van zamnesia gekweekt enkele maanden geleden. Het is idd een krachtig wietje en lekkere smaak! Ik heb er niet veel moeite voor gedaan en toch geen Herma en aangename oogst!
 3. Pff hier al max 35gr gehad in de kamer! Probeer zoveel mogelijk te dimmen maar dan nog rond de 30gr... Tot nu toe hebben ze er niet zoveel last van zo te zien maar Als het zo warm blijft zal ik toch nog enkele tientjes moeten besteden aan wat ventilatoren enz.. Maar de dames buiten hebben het wel enorm naar hun zin!
 4. groensel

  Cree Leds

  Ok thx wf!
 5. groensel

  Cree Leds

  Mss een domme vraag maar om de driver aan de cobs aan te sluiten start je dan met + naar+ en dan van - naar + tot je eindigt met - naar - klopt dit?
 6. groensel

  Cree Leds

  Owkey thx! Mijn bedoeling was ook om de warmte naar beneden te sturen met wat fans..
 7. groensel

  Cree Leds

  Ik was van plan om de 150mm heatsink te gebruiken zou deze het aankunnen denk je? Of dan toch iets groter of andere driver?
 8. groensel

  Cree Leds

  Ok thx wf! dan gaan we voor de 250w 1750ma.. wat extra kan nooit kwaad lijkt me!
 9. groensel

  Cree Leds

  Wat een berg aan info zeg! Iemand zin om dit lijstje te controleren? 4x cxb3590 3500k cd cri80 36v 4x solderless led holder ideal 50-2303cr 4x150mm pre drilled heatsink cxb3590 1x meanwell driver hlg-185h-c1400a Klopt dit samen? Als ik het goed begrijp heb ik hiermee een degelijk 200w armatuur?
 10. Ik volg ook mee..! lijkt me een interessant verslag! veel succes
×
×
 • Create New...