Jump to content

Botanist

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutraal

About Botanist

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  't zuiden
 • Interests
  Unity, Reality, Love
 1. Heeft iemand ervaring met de Bach bloesems? Ik kan me voorstellen dat deze planten, net zoals cannabis, effecten kunnen hebben op je psyche. Bijvoorbeeld de onderstaande White Chestnut laat me wel een beetje aan de cannabis plant denken (: http://www.bachbloesemadvies.be/infohoek/de-38-soorten-bachbloesems/soorten-bachbloesems.htm
 2. Zal ik met plezier doen! De lamp is inmiddels binnen, was er binnen 3/4 dagen met DHL, ik vermoed vanuit een Duits magazijn. Momenteel heb ik deze geplaatst op 5 plantjes die al even in de bloei staan. Het licht is best wit/fel en de kleuren van de planten zelf komen beter naar voren in dat licht. Het verlicht meer dan mijn vorige twee lampen samen. Ik heb er wel een goed gevoel over! (: De volgende kweek die er aan staat te komen zal ik vastleggen hier op het forum. @Smokey; Deze lamp was in prijs/product verhouding de beste die ik heb gevonden. De switch/regulator werd overbodig aangezien in de praktijk vaak toch beiden worden aangzien, ook in de groei. Aangezien ik scrog groei zat ik wel te twijfelen tussen 3w en 5w, aangezien ik niet per definitie de betere penetratie van het licht nodig heb. Maar aangezien ik nog goedkoper was met de 5w Mars 2 en deze net zoveel vermogen heeft en full spectrum was deze keuze snel gemaakt. Ook heb ik veel reviews en gebruikerservaringen gelezen en antwoorden gekregen op diverse specifieke vragen. Ik zag trouwens ook dat dezelfde MARS 2 in Nederland voor 350+ euro's aangeboden wordt. @OR; Thanks! Hopelijk wordt het iets moois.
 3. Hehe, ik heb inmiddels de Mars 2 400W besteld voor 200 Dollar ofzo, had me vooraf nog op het 420 forum georiënteerd en de producent gevraagd. Ik twijfelde wel tussen de 400W en 700W, maar ik begin nu eerst eens met de 400W. Hij is inmiddels op de post (: Ben benieuwd
 4. De Kind Leds waren bij mij ook bekend en er staat ook een leuk artikel over op rollingstoned. Ik begin toch heel erg naar de Mars2 te neigen. Voor 180dollar heb je al een 400 potential met 5w lampjes en full spectrum. Op 420 wordt er heel lovend over gesproken. Hier op het forum staan ook kweken ermee. Deze is echter niet instelbaar, is dit erg nadelig? Mijn tentje is 90x90x160.
 5. Thanks! De G8Leds hebben de Hightimes Gear of the Year 2014 award gewonnen. Ik heb de video's op youtube van de grow420guide gezien, ik zie dat deze echter niet instelbaar is wat betreft grow/flower fase, wel dat er twee ufo's van 90 watt red light worden gebruikt voor flower fase volgens mij.
 6. Bedankt voor alle reacties! Ben er weer wijzer uit geworden. Zonder extra verwarming zit de temperatuur bij mijn huidige 2 LED lampen op de 25 Celcius en dat is max 250 Watt verbruik denk ik. Dus ik vermoed dat bij een hoger aantal Wattage LED lamp de temperatuur ook nog iets zal stijgen dus zal extra verwarmen niet zo'n probleem zijn. @SmokeyBear; Bedankt voor het goede informatieve artikel! Ga ik nog in alle rust volledig doorlezen. Ook in de reacties staat noemenswaardige informatie. Ik zie dat bijvoorbeeld de Mars 2 niet kan switchen tussen veg en flower, de Reflector variant van dezelfde fabrikant wel. Lijkt me wel handig om te kunnen switchen of zoals bij de Spectrabox trapsgewijs het blauw en rood in te kunnen instellen afhankelijk van de fase. Ik zie hier net dat de lampen van SuperGrowLED door Greenhouse seeds zijn gebruikt voor een oogst. http://howtogrowmarijuana.com/weed-strains/green-house-caboose-seeds/ Ziet er naar mijn mening goed uit.
 7. Besten, Ik wil mijn huidige LED lampen vervangen door één sterke LED lamp. Ik heb een aantal producten van de volgende fabrikanten op het oog; Solar Flare van California Lightworks Spectrabox Gold van Led Flower Growlights Diamond series van Advanced LED G8 van G8LED Iemand ervaringen met de bovenstaande producten en/of een idee in hoeverre deze van elkaar verschillen? Waar kan ik het beste op letten? Er zitten ook bepaalde lenzen op de Leds heb ik gelezen? Alvast bedankt! Bota
 8. Dat had ik niet gezien! Dank jullie wel voor alle info daar ben ik goed mee geholpen! Ik zal ook kijken of de passieve inlaat voldoende is.
 9. Besten, Ik heb een growtent van 90x90x160 en hier heb ik een 90watt ufo lamp in hangen. Ik groei nu momenteel 5 planten. Nu vraag ik me af in hoeverre een afzuiging in mijn situatie van belang is? Aangezien de LED niet zo heel veel warmte afgeeft. Ik zit te kijken voor een 300m³ afzuiging 120mm S vent. Hoeveel energie verbruik zo'n fan? Is het verstandig hier tevens een temperatuurregelaar bij te kopen? Ik had dit topic al gelezen: http://www.wiet-zaden.nl/forum/viewtopic.php?f=6&t=6711 Alvast bedankt Groet, Bota
 10. Botanist

  Jobs?

  Ik zou het erg op prijs stellen een realistisch antwoord te krijgen aangezien ik er serieus over ben. Wat zijn in Nederland de mogelijkheden om legaal een baan te hebben die direct of indirect betrekking hebben op cannabis? En dan bedoel ik geen illegale kweek etc.
 11. Piepers dankjewel voor de uitgebreide reactie! Ik zal beiden opzoeken, ben erg benieuwd. Niet alleen de plantjes Meneer Jansen Hahah
 12. Dankjewel beiden. Het artikel klinkt redelijk positief, terwijl in de reacties op het artikel wordt verteld dat de trillingen juist negatieve effecten kunnen hebben. Heb ook al eea andere bronnen geraadpleegd, maar ben benieuwd of iemand op het forum er eigenhands ervaring mee heeft (:
 13. Wie heeft er ervaring met cannabisplanten en het afspelen van muziek gedurende een x aantal uur dagelijks? Beinvloed dit de groei van de plant positief?
 14. Bedankt voor alle reacties ben er weer wijzer op geworden @FoolOnTheHill; Dat doet mijn forumnaam inderdaad vermoeden, echter is dat een streven en doel en niet het 'nu'.
×
×
 • Create New...