Jump to content

unanimous

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About unanimous

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. wooksingnalen "klik" wacheffe "klik" klik" Nee maar was in mijn geval gewoon op het nieuws, en aangezien ik zelf op wired internet zit. Wist eigenlijk niet eens dat ze daar zo een moeite mee hadden. Neem in dit geval ook aan dat het die planten zelf zijn.
  2. Vorig jaar winter mochten ze voor het eerst al gaan luisteren naar wired netwerken. Ik neem aan dat ze dan de vrije toegang hebben tot de grote router van je provider. Met alle trucjes van dien.
  3. Geen Flashplayer.. Heb het linkje net gevonden Mooie plantjes overigens..
  4. Een deel van de after effects kan te wijten zijn aan smaakstoffen, tenmiste ik sluit ze niet uit. Sinds er psychoactieve terpenen bestaan, "kennelijk" ook nog eens een deel van het effect zelf. Ik wil eerst spijt krijgen dat ik die hijs heb genomen, en m dan uitrijden totdat die afzakt naar een warme head high voor lang. En de volgende dag niet eens weten dat ik gerookt heb, wmbt een waterig WWtje en of een NL.
  5. Mooi toppie konoppi, Purple Haze?, Als ik het me goed herriner was die purple power juist echt vlak van smaak. Wordt dan ook een vlakker buitenhazeje, of? Hack The System, Olie zal wel helpen idd Mss CBD olie als een malle. Maar goed, ik heb geen geldboom in de tuin staan.. Of binnen..
  6. Het is Idd wel eens voorgekomen dat ik een goed bio hazeje heb gerookt.. Ik rook m puur met de waterpijp, en niet met regelmaat, of verslaafd. En daar bovenop eet ik ook nog eens gezond. Ik merk wel dat je van alle wiet fysiek achteruitgaat. Maar..Zoals ik eerder ook al aangaf word ik ook niet lekker door en door stoned van die energieke high. Valt me op dat het redelijk consistent is binnen een bepaald flavanoide profiel.
  7. Idd subjectief, maar toch opzoek naar de rede. Het viel me dus ook op dat het niet zo veel met het THC gehalte te maken heeft. Maar meer iets wat er verder om natuurlijke redenen nog inzit? Buiten de milde onzekerheid over het dit keer ook matig geflushte wietje.
  8. Ik was benieuwd waarom je zo gaar wordt van de haze, en alikes.. De soort van "smaakvolle" wietjes. Ik zelf heb de volgende dag altijd zwaar rode doppen, en een klote dag de dag ernaa. Terwijl ik maar amper echt die lekkere thump ervaar de je kan hebben van een WWtje of qua effect een Norderlightje of Powerplantje. Ik persoonlijk snap de hype niet.. En kwam tot mijn verbazing ook al rebrands tegen onder een andere naam. Liever niet als je het mij vraagt.. Maar weet iemand uberhaupt waarom je er zo gaar van wordt? Zijn het de extra flavanoiden, of een soort van de lauwere genetics?
  9. Ik was beniewd waarom je zo gaar wordt van de haze, en alikes.. De soort van "smaakvolle" wietjes. Ik zelf heb de volgende dag altijd zwaar rode doppen, en een klote dag de dag ernaa. Terwijl ik maar amper echt die lekkere thump ervaar de je kan hebben van een WWtje of qua effect een Norderlightje of Powerplantje. Ik persoonlijk snap de hype niet.. En kwam tot mijn verbazing ook al "rebrands tegen onder een andere naam" Liever niet als je het mij vraagt.. Maar weet iemand uberhaupt waarom je er zo gaar van wordt? Zijn het de extra flavanoiden, of een soort van de lauwere genetics?
×
×
  • Create New...