Jump to content

Michael Tight

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Michael Tight

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Tenx voor de reacties! Met het blote oog nog niks te zien nee. Zie ik bij veel andere foto's hier wel namelijk. Maar ze staan nog niet zo lang in de bloei en toppen worden steeds groter, dus THC zal over een tijd wel te zien zijn met blote oog denk ik. Binnen zetten moet soms wel vanwege stortbuien en onweer waardoor de plant omvalt. Hij staat nu iig alleen maar buiten met dit mooie weer. Binnen zorg ik overigens voor voldoende ventilatie. verder heb ik geduld
  2. Heb mijn plant die nu 1.30 meter is de laatste dagen veel binnen staan voor het raam omdat het zo'n kutweer is en hij anders buiten omwaait. Sinds een week of drie is hij toppen gaan vormen met veel witte haartjes, maar ik zie nog geen kristallen. Gaat dit nog komen? Ook als ie nu veel binnenstaat? Tips zijn meer dan welkom!
  3. Hey, ik heb ff een vraag over mijn buitenplant die nu in de voorbloei staat. Kheb hem tot op heden voor de groei alleen koeienmest en One Part Total Grow voeding gegeven. Omdat de eerste witte haartjes zichtbaar worden, is mijn vraag als volgt: Wanneer kan ik beginnen met het geven van One Part Total Bloom voor de bloei? Nu al? Blijft de plant in de periode van bloei ook nog doorgroeien? Alvast bedankt!
  4. tenx voor jullie antwoorden ik zal het advies van goegebuur opvolgen
  5. de een zegt teveel voeding, de ander te weinig. wat is het nu? en is de bladeren zo nu en dan bevochtigen wel goed? tenx.
  6. Hoi, ik heb op mun balkon twee planten staan in 11 liter potten die nu zo'n 40 cm hoog zijn. Hoewel beide planten er vrij gezond uitzien, zitten er op sommige bladeren lichtbruine vlekjes. Sommige bladeren zijn ook wat lelijk opgekruld. Ik heb tijdens het overpotten laatst van tevoren wat koeienmest door de grond gemengd en geef ze elk dag ongeveer 1/4 liter water, twee keer in de week afgewisseld met een beetje voeding (one part total gro). Geef ik ze te weinig water, teveel voeding of staan ze te dicht bij elkaar (ongeveer een halve meter afstand)? Is het raadzaam om de bladeren af en toe wat te bevochtigen met een plantenspuit?
×
×
  • Create New...