Jump to content

Jongeman

New Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Jongeman

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Had het werk een beetje onderschat, was er uiteindelijk toch best lang mee bezig. Heb ongeveer 7% ofzo uit mijn afval gekregen terwijl ik gehoopt had op 10%, kleine tegenvaller. Maar goed, uiteindelijk wel sterke hasj gekregen alleen jammer dat er geen smaakt aanzat.
  2. Maar eens bestellen dan, maar die levertijden zijn zolang
  3. Op welke manier bedoel je dat? draaien, wachten, draaien of draaien, door de zakken laten lopen, draaien
  4. Bestel het wel gewoon en dan zien we wel, kon retour sturen zeiden ze Nog even wachten op mijn zakken (goedkoop van ebay gehaald btw) en dan kunnen we beginnen
  5. Je kunt je afbeelding uploaden op deze site natuurlijk :whistle: Dan komt er zo'n link te staan en die kun je op deze site invoeren door op het volgende icoontje te klikken:
  6. Hi, Binnenkort wil ik voor het eerst hasj gaan maken, nu heb ik volgens mij een goed plan, maar is het goed genoeg? Ik heb deze wasmachine aangeschaft ZONDER verwarmingselement, want dat moeten we niet hebben. Daarnaast heb ik 5 extract zakken gekocht van 220mc 160mc 120mc 73mc en 25mc. Zodoende heb ik het volgende plan opgesteld: 1. 100 gram gruis in de vriezer voor een nacht 2. de bevroren gruis in de zeefzak stoppen 3. de zeefzak samen met ijsblokjes en koud water 15 minuten in de wasmachine 4. zeefzak eruit halen 5. water uit de wasmachine in emmer gooien met de extract zakken erin 6. zakken een voor een eruit halen en uitknijpen 7. eventueel de zeefzak nog een keer in de wasmachine 8. de hasj uit de zakken halen en laten drogen op bakfolie Volgens mij moet het daarmee goed komen? Als zeefzak wilde ik gewoon de 220mc zak gebruiken maar die heeft alleen een zeef aan de onderkant, dus een volledige zeef is misschien beter. Nu kwam ik voor 8 eurotjes deze tegen op internet: Dus ik eventjes mailtje getuurd met de vraag hoeveel micron deze zakken waren, helaas konden ze daar geen antwoord op geven. Op de website noemen ze het een "Notenmelk zeefzak". In combinatie met de foto lijkt deze zak wel goed toch? Tenminste, de gaatjes zullen niet kleiner zijn dan 220 micron of wel?
  7. Hey, Na veel rond surfen op internet ben ik eindelijk in een actieve status terecht gekomen op dit forum. Ik kom uit Noord-Brabant en wil me eerst bezig houden met het maken van hasj. Hopelijk kunnen we elkaar een beetje helpen
×
×
  • Create New...