Jump to content

Kushper

Members
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Kushper

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden
 • Birthday 09/30/1995

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Het is zover mensen. Het meest gevreesde incident is voorgekomen... Mijn planten zijn geript. Ik had rond de 40 gram al geoogst maar er zat minimaal nog 50 gram aan de plant. Maarja, ik had het aan kunnen zien komen. Maar ik heb heel veel geleerd dit jaar en ik ga het volgend jaar weer doen met een iets andere aanpak. Iedereen bedankt voor jullie hulp dit jaar. En mogen de dieven rotten in de hel.
 2. Is dat zo? want ik heb alvast 3 takjes geknipt voor als er toch iets mis gaat dan heb ik nog wat om te roken. De plant ruikt erg sterk en ik zie ook al wat thc op de blaadjes
 3. Halloo, Mijn Jack Herer begint nu wel dikke toppen te krijgen. Alleen zie ik op sommige plekjes een beetje TOPROT. Dit moet ik natuurlijk niet hebben! Moet ik de rot eruit knippen en de plant nog even laten staan? Moet ik de toppen of de hele tak knippen? Of de hele plant oogsten voor de zekerheid? Alvast bedankt voor jullie reacties!
 4. Ik ben van plan om mijn jack herer binnenkort te gaan oogsten. Ik wil het het liefst op een vrijdag doen. Zal ik het deze vrijdag of volgende week vrijdag doen?
 5. Bedankt voor het advies. Ik heb denk ik te lang gewacht met mijn super silver haze met verduisteren ik hoopte dat ze zelf zou kunnen afbloeien. Maar ik wil het nu nog steeds wel doen maar is het te laat om er nog mee te beginnen? Zoniet, op welk uur moet ik mijn plant in het donker zetten?
 6. Mijn Jack Herer en Super Silver beginnen allebij wel heel veel gele blaadjes te krijgen, wat kan hiervan de oorzaak zijn? En wat kan ik er aan doen? Ik geef ze bijna elke dag water met voeding.
 7. Neehoor op de foto zie je het niet goed maar er waren sowieso 80% bruine haartjes
 8. Hallo, Ik heb mijn Hindu Kush op vrijdag 15 augustus geoogst en hij was zo groot toen ik haar oogste. Een foto van de opbrengst komt er binnenkort aan. Jack Herer is groot en staat in de bloei. Super Silver Haze is niet zo veel aan te zien. Grtz Kushper
 9. Hallo kwekers en liefhebbers, Weer even een update en vragen. De Jack Herer is nog een beetje gegroeid en is gezond. Het zelfde met de Super Silver Haze. De Hindu Kush (Auto) die ik in de grond had gezet is niet gegroeid maar is gaan bloeien. Moet ik de Jack Herer al bloeivoeding gaan geven? Wanneer kan ik de super silver haze het beste verduisteren? Wanneer zal ik de Hindu Kush gaan oogsten? Jack Herer Super Silver Haze Hindu Kush Grtzz Kushper
 10. Zijn mijn planten al klaar voor bloei voeding?
 11. Al een tijdje geen update gedaan. Ik heb op 11 juni de Jack Herer in de volle grond gestopt en ze groeit nu heel goed! Ik ben al gestopt met groeimiddel aan haar te geven. Wanneer zal ik haar bloeivoeding gaan geven? De Super Silver Haze zit in een grotere pot en is gezond, groeit niet zoveel. Ik geef haar nog steeds om de 3 dagen groeivoeding. De AK Auto is dus dood. De Hindu Kush heb ik ook in de volle grond gestopt op een andere plek (niet in mijn achtertuin) en daar kan ik maar 1 keer in de week komen. Nu een paar fotootjes. Super Silver Haze Jack Herer Grtzz
 12. De buren hebben nog niet iets gezecht van iets dus ik neem aan dat ze hier ook wel niks van zullen zeggen. Wij wonen op een hoekhuis dus pottenkijkers zal misschien een probleem kunnen zijn.. Maar het kan voor de plant zelf geen kwaad om hem nu nog in de grond te zetten?
 13. Ik heb een vraag.. Mijn jack herer begint nu op meerdere plekken duidelijke haartjes te tonen en ik ben er vrij zeker van dat het een vrouwtje is. Zal ik haar nu in de volle grond stoppen of is dat niet slim? Ze is nu 1.20 hoog vanaf de aarde. Hier zou ik haar dan neerzetten.
 14. Ik heb niet zo´n goed nieuws :S De AK auto is van gegeten of door een beest en ik heb geen idee wat het is. De stengel ziet eruit alsof hij door midden is gesneden en hangt helemaal scheef en de blaadjes zijn ook van gegeten. Ik denk niet AK het nog red. Iemand enig idee hoe dit gebeurt kan zijn?
×
×
 • Create New...