Jump to content

Teelt

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Teelt

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. ja het is voor mij echt een hobby vandaar dat ik begonnen ben met de 400 lampen.. Wat betreft de bouwmarkt en platen is het een leuk idee. Ik heb ook al de nodige bouw projecten hier voorbij zien komen. Maar ik ben allang blij wanneer ik de ventilatie en dergelijke aangesloten heb. Ik ben niet echt de het handige typ om het zo maar uit te drukken. Het hoeft ook geen grote kast te worden.. Gewoon genoeg om een beetje te hobby'en..
  2. Mag ik je wat vragen? Je stuk tekst is op zich best prima, ik respecteer dat volledig. Maar waar haal je je inkomsten dan vandaan? Puur uit wiet? En claim je nog andere inkomsten in de vorm van uitkering o.i.d.? Op zich kan ik me helemaal vinden in je visie, je hebt uiteindelijk wel gelijk. Maar dan zou ik wel puur mijn eigen inkomsten proberen te regelen en dan absoluut geen beslag leggen op dingen die wellicht goedgekeurd kunnen worden vanuit Den Haag. Ook ik ben benieuwd hoe je in het voor elkaar krijgt om in het wit buiten zicht te blijven van alle instanties.. Het lijkt me dat je voor de boeken toch een uitkering of een andere vorm van inkomen moet kunnen aantonen? En ik werk met veel plezier en heb geen gezeur aan m'n kop. Kan er een leuk huis door betalen en heb verder een prima leven. Dat huis lijkt me met een volledig zwart inkomen een lastig verhaal..
  3. Hallo, Ik heb inmiddels al 3 keer met een tent gekweekt. Waarvan 2 keer succesvol en een keer de eerste keer een grote ramp maar aldoende leert men. Nu wil ik echter over gaan op een kast, 1 omdat het efficienter en zuiniger is en 2 omdat ik het dan ook allemaal beter kan weg werken. Ik heb inmiddels hier al de nodige info voorbij zien komen. Maar ik had nog wat vraagjes. Ik heb namelijk het ideen een kast op maat te laten maken en deze dan met aanpassingen precies in te richten naar wens. Ik heb hier dit adresje voor gevonden ben alleen nog niet overtuigd of dit iets kan worden en met welke maten ik moet werken. Kan ik hier gewoon 1 op 1 de maten van de tent die ik tot dus ver gebruikt heb nemen of moet ik iets ruimer zitten voor de lucht circulatie? Ik wil ongeveer 5 a 6 planten kweken.. welke maten kunnen jullie dan adviseren? ps. ik heb overigens een 400 watt lamp.. die wil ik in de kast gebruiken.
  4. Teelt

    Budget

    Haha ik ben ook nog een newbee hier vandaar ook de aanmelding maar 200 planten lijkt me een grote hobby of gewoon geen hobby!
  5. Kijk zo kom je nog eens interessante info's tegen. Ik zal het mijn vriendin ook maar eens vertellen. Die klaagt altijd als alles uit de koelkast ligt.. Maar ik heb nu een goed argument!
×
×
  • Create New...