Jump to content

Tuono

Members
  • Content Count

    57
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

9 Neutraal

About Tuono

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  • Birthday 04/01/1971

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    North
  1. Bedankt voor reacties allemaal; ik zal passende maatregelen nemen. Ik heb geprobeerd met mijn eerste kweek de grond en voeding zo optimaal te laten zijn met spullen van Sannie. Jammer dat misschien de soort zwak is....had wel eens ergens gelezen geloof ik dat medgom vatbaar zou zijn voor toprot. Wie weet blijft het 1 die aangetast is en valt de rest mee....al doende leer je and i'll keep rollin' with the punches. Tuono
  2. @bosrand: bedankt, ik knip weg wat nodig is, en....kzal kijken of ik nog betere foto kan maken. @ dries: ze staan buiten in zo'n wegwerp plastic kasje...als ze regen voorspellen doe ik em dicht, maar staat zoveel mogelijk open. Dus ik meet geen lv.
  3. Beste wietlieden, Ik ging vanavond ff kijken bij mijn plantjes en zag dat een takje was geknakt in de top van mijn MedGom 1.0 en ook wat verkleuring. Is dit beginnende toprot of wellicht iets anders....of niks aan het handje? Dit is mijn eerste kweekje, dus ik kan wel wat advies gebruiken. Ciao a tutti, Tuono
  4. Van mij mag ie....ze staan ook bij hem op het terras
  5. @PG: ik zat ook al aan een bloeitijd van 60 dagen te denken...ik ging er van uit dat ze als autoflowers sneller klaar zouden zijn. Die vakantie skippen ga em niet worden denk ik....tickets en guesthouse al geregeld. Misschien wil me pa wel ff een oogje in het zeil houden.
  6. @Nes88: 11 juni heb ik ze laten ontkiemen en ben benieuwd wanneer ze klaar zijn....op de verpakking van cbd crew staat life cycle van 60 dagen. Over 3 weken ga ik op vakantie dus zou het mooi zijn als ik ze dan kan laten drogen. Ik ben er zelf ook tevreden over hoe de dames erbij staan.
  7. Hier ff een paar pics van hoe de dames er op het moment bij staan. Heeft iemand een idee hoelang ze nog zouden moeten/kunnen? Ik geef ze momenteel Bac bloei en voor de rest wat bacto van Sannie. Opmerkingen welkom. Groet, Tuono
  8. @ Collie Weed: Die kippenmest is een goed idee. Ik hoop maar dat je vakantie naar bella Italia wel de moeite waard is geweest...nou wie weet haal je er nog wat zaad af... Forza e felicità ! Ik plaats nog wel ff een paar pics van de week als ik tijd heb.
  9. @Zoned-out: Het lezen van een thriller ofzo vind ik okay op een ereader....maar boeken met foto's en grafieken en tekeningen wil ik in normale lezen...ook ivm kunnen bladeren.
  10. @Zoned-out: Zal een goed boek zijn. Gister ook nog ff een ebookie gekocht over medicinale cannabis bij bol...staat goede info in. Ed Rosenthal was co-author.
×
×
  • Create New...