Jump to content

early bud

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About early bud

  • Rank
    zomaar een lid
  1. early bud

    voeding

    uhmm nou ik kweek in een pot met huis tuin en keuken potgrond. pot is 30 cm in doorsnede en heb er momenteel 10 plantjes van 14 cm in staan. ze zien er goed groen uit en hebben vanaf het begin buiten gestaan. (maandje ongeveer). maar ik las ergens op het forum dat in die voeding NPK zit, die goed zijn voor de bloei en groei. maar vanaf wanneer kan je dat gebruiken? en welke verhouding van NPK is het beste voor buiten? namelijk eerste keer dat ik kweek duz weet er nog niet zo veel van. ik kom trouuwens van limburg duz ik heb lekkere kleigrond in de tuin waar ze komen te staan. thanx..
  2. early bud

    voeding

    ik heb nu twee plantjes die zo'n 14 cm zijn.. wanneer kan ik beginnen met de voeding? of kan dat alleen in de bloei?
  3. ik heb mijn zaadjes zo'n maand geleden gezaait en heb nou stekjes van 15 cm. ze hebben al die tijd gewoon buiten gestaan, en ze doen t goed. ik heb nou oko voeding gekocht maar weet niet wanneer je er mee kan beginnen kan ik da gewoon vanaf nu geven???
  4. hey, allen.... ik ben een beginnende kweker en heb nu 10 stekjes early bud voor outdoor... ik heb door het forum gebladerd en las over indoor/outdoor bloei en groeifase. ik begrijp niet waarom jullie zeggen in bloeifase zetten... is daar dan een speciale manier voor??? of heeft dat alleen te maken met de tijd dat ze in licht of donker staan??? of hoef je bij buiten kweken niet te letten op bloei en groei en afwachten tot de plant dat zelf doet??? greetzz een verwarde kweker
×
×
  • Create New...