Jump to content

deskone

Members
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About deskone

 • Rank
  Hang hier wat rond lid
 1. hey jongens, hier een update. ik heb er nu ook nog twee planten van een kennis van me bij staan (soort onbekend, ik gok zelf iets van k2 ofzo) fotos mijn plantje: fotos andere 2 planten: plantje 1: plantje 2: wat vinden jullie er van?
 2. ok, en wat is dat en wat is er tegen te deon??
 3. ik heb nu 2 planten van een kennis bij mij staan wegens vakantie, alleen zitten er op de bladeren en stam een soort van schimmelachtige plekken. is dit schimmel? of een symptoon van overvoeding?? stel dat het een schimmel is kan het dan overspringen op mijn plant die er ong. 1 meter vandaan staat, en is het te verhelpen of compleet te verwijderen?? fotos:
 4. deskone

  Stekjes

  eigenlijk heb ik nog een vraag, kun je een plant binnen zo lang 18/6 zetten als je wilt?? zo ja, dan kun je dus enorme planten kweken??
 5. deskone

  Stekjes

  harstikke bedankt man, jij komt met slimme ideeen
 6. deskone

  Stekjes

  hoi jongens, ik heb een kleine twee weken terug 2 stekjes van mij moeder plant gehaald, dit gaat om een white widow. nu merk ik dat de stekjes aan geslagen zijn, maar een van de twee is heel licht groen en ziet er niet gezond uit, de uiteinde van de blaadjes zaten ook allemaal gaten in, die heb ik er nu afgeknipt zodat hij meer energie in de groei van de groeischeut gaat stoppen. maar nu vraag ik me af hoe het komt dat dat ene stekje zo geelig is geworden. hieronder volgen een aantal foto´s. o ja voor ik het vergeet heb ik nog een vraagje: kun je de zijtakken van een wietplant ook allemaal toppen??, zo ja verhoogt dit dan je opbrengst, ik heb namelijk gemerkt toen ik de hoofdtop topte, dat het heel lang duurt voordat de 2 nieuwe groei scheutjes zich opbouwen. zo langzaam zelfs dat volgens mij mijn plant wel 1/3 groter had kunnen zijn, als ik de groei van daarvoor zo bekijk. foto:
 7. okidoki, thnx. ik zal jullie op de hoogte blijven houden van mijn plantje..
 8. ik vind je plantjes super geil, en ik denk dat ze niet te dicht op elkaar staan, want zo te zien is t een plant die meer de lengte in gaat dan de breedte, dus zoveel zulle ze elkaar niet in de weg staan
 9. vraag me gewoon af wat jullie er van vinden, ben trots op me plantje maar ik vind hem er een beetje te licht groen uitzien, is dat goed of slecht??
 10. thnx man, heeft er iemand anders misschien nog een op- of aan merking??
 11. hoi jongens, hier heb ik wat plaatjes van mijn outdoor white widow´tje, ik begon met een stekje op 29 mei, ik heb deze in een 60 l speciekuip geplaatst, en geef hem om de dag wat water, en om de 2 dagen wat voeding van biobizz (vismix). zie het resultaat, en laat ff weten wat je er van vind
 12. ok jongens, hartstikke bedankt, ga die beesies nu gelijk ff platdrukken.:D
 13. ik heb een white widowtje buiten staan, maar daar komen steeds van die kleine klote vliegies in, en die leggen eitjes. weet iemand wat ik hiertegen kan doen? b.v.d deskone
×
×
 • Create New...