Jump to content

guerillakweker1

New Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About guerillakweker1

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Helaas zitten ik en mijn 'partner-in-crime' microkweker123 met een vervelende kwestie, deze luid als volgt: vandaag even de routine check gedaan op een der spots en helaas hebben wij gezien dat rondom de zijkanten van de, nogal kleine plant, deze is c.a twee weken oud, nog een jonkie dus, nu al gele randen vertoond. Er zijn meerdere verklaringen gevonden, verstikking door giftige gassen uit de omgeving, dit feit valt dat er maar een enkeling raar gedrag vertoond, maar we denken aan een voedingstekort. Ervaren kwekers, hoe kunnen we onze plant weer gezond maken? Watertekort lijkt mij sterk.
  2. Wij hebben de grond reeks opgewaardeerd met NPK korrels, alsook als toevoeging bij de NPK Korrels zit er een wortelactivator. Nu rest mij nog de volgende vraag: wat is geschikter voor guerilla kweek en de conditie van de plant: in potjes of in de volle grond?
  3. Hallo, ik ben een vriend van @microkweker123 en ik heb deze spot zelf gezien, het is voor een visser geen fijne plek aangezien aan de andere kant van het meer het vissersgedeelte is in gericht, en wil je deze plek bereiken moet je langs een modderig pad buitenom eerst langs een hek en oo die plek kun je lastig vissen aangezien grote kans dat je lijn ergens vast komt te zitten in het riet o.d zou dit geschikt zijn voor guerilla? Het is sowieso een heel afgelegen vissersplek ergens in de polder, het laatste afval dateerde van enkele weken terug en er waren geen verse voetsporen.. het is in een rustige omgeving ver van de be woonde wereld
×
×
  • Create New...