Jump to content

Crim3mast3rz

New Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Crim3mast3rz

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Bedankt voor de info heren, maar het is niet meer nodig.. vanmiddag tot me schrik me planten helemaal kaal geknipt gevonden in de schuur.. die flikkers hebben gewoon een raam eruit geschroefd en alles meegenomen!
  2. Graag reageren zonder de antwoord-button te gebruiken op een post die er direct bovenstaat. Haha nee dat is het niet eens, zou de naam niet meer weten hoor maar het is niet al te best en volgens mij niet eens bemest. Idd ze hadden veel groter kunnen worden maar dat is niet mogelijk haha Ik ga het ff aankijken heb ze nu al 2 dagen geen water meer gegeven ff kijken hoe ze er vanavond bijstaan en dan ff geen voeding kijken hoe me dames daar op reageren:)
  3. De wortels werken hard zat want vorige week moest ik er aarde overheen gooien omdat er allemaal wortel boven kwam Net wat je zegt de grond is best hard volgend jaar neem ik zeker andere aarde! het was geen bemeste aarde stond niks op de zak die is helemaal wit komt van de boerenbond. moest ff zo ik had geen geld voor goed spul.. Maar kwa voeding gewoon 50ml op 10l en dan verdeeld over 5 planten ong 3x per week dus ik denk dat het eerder aan de aarde ligt als iets anders Zien ze er voor de rest gewoon gezond uit? thnx
  4. Thnx voor de hulp, maar teveel voeding lijkt me niet het probleem sinds ik ze buiten heb gezet staan ze in goedkope aarde 3 x 40l 7.50E dus denk eerder dat ze de bodem al ver leeg gegeten hebben? Teveel water zou best weleens kunnen maar lijk me ook sterk geef ze af en toe is water als het de hele dag warm is geweest & het weerbericht hou ik wel in de gaten als het veel gaat regenen geef ik ze gewoon geen water dubbelop is niet de bedoeling.
  5. Geef ze meestal de aanbevolen hoeveelheid 50ml/10L, zoiezo 3x per week Schema kon ik niet echt een pijl optrekken omdat het een binnenkweek schema was, dus ik doe het maar op gevoel haha. Ligt eraan of het een hele dag regent dan staan ze onder de schuur, maar bij 1 of 2 simpele buitjes op een dag staan ze gewoon in het zonnetje! Thnx:)
  6. Beste kwekers, Ik heb nu 5 plantjes en ze staan ongeveer net 2 weken in de bloei, alleen ze krijgen super snel veel gele bladeren terwijl ik ze toch flink wat bloei voeding geef van hesi. het lijkt steeds erger te worden maar ze lijdt er niet onder volgens mij... Hier wat foto's Tips zijn welkom!
  7. Ik ben Crim3mast3rz en ik lees al een paar jaartjes wat mee op deze site en nu toch maar een accountje gemaakt omdat ik misschien wel wat hulp kan gebruiken! Groetjes
×
×
  • Create New...