Jump to content

Heinoss

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Heinoss

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Kun je high/stoned worden van de lucht als je planten aan het drogen zijn. Ik heb 4 planten te drogen hangen in een kast in de huiskamer.
  2. De 4 supermooie volle dames is bloei hebben de natte dagen toch niet helemaal overleefd. Ze zitten al helemaal vol met dikke toppen die al bijna klaar zijn maar zag gister ineens op alle planten sporen van toprot. Moet ik ze nu gelijk oogsten en rotten de toppen dan niet verder weg?? En kan het kwaad met roken, proef je het ed...????????
  3. Aloha, De planten hier (4stuks) staan nu al een paar weekjes mooi in bloei. Is er nog een tip/truuk om ze deze laatste periode nog een beetje een boost te geven?
  4. Hoeraaaa! Ze beginnen langzaam beetje bij te trekken en beginnen weer normale blaadjes te krijgen! Zou het komen doordat het weer iets constanter wordt (voor zover je van constant weer kunt spreken hier in Nederland).
  5. Ja, zo als die plantjes op de foto zien de mijne er ook uit!! Echt raar, stress dus???
  6. Mijn plantjes groeien wel lekker maar de blaadjes zien er een beetje gebobbeld uit. Het zijn geen mooie strakke bladeren. Iemand een idee??????
  7. Zoooooo hier zijn vandaag weer 4 dames de grond ik gegaan. 35 liter potten dus ze kunnen flink worden. Vorig jaar hebben we er 3 vermoord maar de ene die is blijven leven is een ontzettende knaller geworden toen. De hoeveelheid die daar van af kwam is pas net op! Ze staan al gewoon buiten en zullen daar ook blijven staan. Het wordt van de week geloof ik niet zulk heel lekker weer maar daar worden ze sterk van. Grussen allemaal.
×
×
  • Create New...