Jump to content

Smartie

Members
  • Content Count

    144
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Smartie

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ook niet onbelangrijk; eindresultaat :23 gram.
  2. Smartie

    Mary

    De groei en bloei van mijn eerste plantje.
  3. Zo eindelijk uitgewerkt, tijd voor wat foto's. Ik heb niet nat gewogen, dat was me te onhandig. Ook heb ik de sugarleaves er lekker aan laten zitten, anders had ik te veel trychs verloren en moest ik veel te secuur knippen. Alles gaat toch de vaporbong in. Daardoor worden ook alle kattenharen er nog wel uitgefilterd. De overige blaadjes liggen in de vriezer te wachten tot ze in een smoothie mogen. De takjes hangen nu 6 dagen te drogen, de geur is voornamelijk die van chlorophyll. Nog een paar daagjes en dan gaan ze de weckpot in en ergens op een mooi donker plekje wachten tot maart. Hopelijk heb ik dan ook mijn Grasshopper binnen, dat wordt dan echt een feestje! http://www.indiegogo...opper-vaporizer
  4. Thanks,er staat alleen een PC fan in voor de circulatie en ik heb geen haast dus dan moet t zo goed komen.
  5. Ergens tussen de 50 en 60% LV is het meestal, prima toch?
  6. Hehehe ja inderdaad niet goed gelezen, d8 dat je wel een behoorlijke bak bladeren daarvoor nodig had! Ik moest ook een btj aan je taalgebruik wennen onderbuurman Morgen lekker knippen, zin in Ik was van plan om de gesnoeide takjes gewoon in de tent te laten drogen met de afzuiger aan, dat kan gewoon toch?
  7. Thanks Dj! Het is een banaan-sinaasappel-wietblaadjes smoothie, oprecht lekker!
  8. Wow die gumby ice is nice hey! 5.62 gr van die paar blaadjes; lekker!!!! Voor mij wordt het toch de kokosolie, want ik rook niet (meer)! Toch bedankt voor de tip.
  9. Thanks Sniper voor je reactie en goede tips, daar heb ik wat aan! De geur hahaha ja we hebben haar zeker geroken. Het is absoluut een cheese, een vette, penetrante geur die ook zoet is. Ik kijk er naar uit om het te proeven. Wegens een onderzoek ben ik sinds dit jaar even gestopt met vapen en begin maart kan ik haar op z'n vroegst proeven. Jammer, maar dan kan ze goed curen. We wonen vrij klein dus ze stond eerst op de slaapkamer, later in de woonkamer. Zodra ze begon te geuren heb ik een filter gekocht; Gumby ice klinkt erg interessant, ik ga zo je verslag eens even lezen! Tot nu toe heb ik veel geëxperimenteerd met glycerine, alcohol en kokosolie en vooral kokosolie is een favoriet. Mijn berg sla beland echter niet op de composthoop; Ik heb veel geleerd van deze eerste grow, bijvoorbeeld dat dit een hele sterke plant is en dat je veel technieken kan combineren. Volgende keer ga ik zeker meer doen met LST en ook HST. Verder wacht ik nog even op het eindresultaat. Volgende grow wordt zeker met meer licht erboven en inderdaad een echt scrognet, want dat was dit natuurlijk niet.
  10. Zo het werd wel even tijd voor een update. Gelukkig heb ik tussendoor wel foto's genomen. Ondertussen staat Mary 9 weken in bloei, ze staat nu in het donker, zo'n 48 uur, dan ga ik oogsten. Trichomes zijn zo ongeveer 30% amber. 18-12 25-12 5-1
  11. Ik snap dat je tenen misschien krom trekken van mijn experiment, maar al doende leert men Vooralsnog gaat het voorspoedig, we zitten in week 5 van de bloei en de toppen worden langzaamaan groter. Foto's spreken boekdelen dus bij deze;
  12. Hoi Baekelandt, goed om te lezen dat je bent overgestapt naar het vapen. Ik ben inmiddels bijna 1½ jaar over. Ik heb een VaporGenie (die ik amper gebruik) en een DaBuddha die elke dag gebruikt word. Mijn ervaring is dat je net zo high of stoned kan worden als je zelf wil, er is veel meer controle. Daarnaast wordt je high van een sativa en stoned van een indica, ook dat verschil is veel duidelijker met een vape. Daarnaast; de smaak!!! Heerlijk, vooral in het begin, later (in je sessie) is het natuurlijk meer een getoaste wietsmaak die minder lekker is. Ook heeft iedere vape een leercurve, je moet echt leren om je vape zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Ik rook nooit met onzichtbare damp namelijk, dit is wel lekker, maar niet zo effectief of efficiënt. Ik kan je aanraden om ook nog een waterpijp te koppelen door een koppelstukje te kopen zodat je je slang van je vape naar de waterpijp leidt (als je die hebt) . Dan heb je koeling van de damp waardoor het milder is en de getoaste smaak wordt minder erg. Ook behoort een droge mond tot het verleden, daar heb ik heel erg last van als ik mijn vape zonder waterpijp gebruik. Als schoonmaakmiddel voor het glas gebruik ik GrungeOff, het is ff een klusje, maar het werkt naar behoren. Het is herbruikbaar, in 1½ jaar heb ik nog steeds genoeg gehad aan 1 flesje, ik moet wel zeggen dat ik mijn waterpijp niet vaker dan 1x per maand schoonmaak, soms maar 1x per 2 maanden. Het water vervang ik wel bijna iedere dag. Hoe gaat het nu na bijna een maand met je nieuwe speeltje?
  13. Hahahaha ok ik zou dat al heel mooi vinden voor 1 plantje. Wanneer is het voor jou een geslaagde kweek?
  14. Heb ik ook gelezen idd. Tijd zal het leren Baekelandt; die youtube video's heb ik niet gezien, ik was vooral onder de indruk van het verslag van deze plant; http://www.420magazi...te-rhino-4.html en de hele discussie die hier gaande was; https://www.icmag.co...ad.php?t=174163 Die White Rhino wordt bijna helemaal ontdaan van bladeren en daar komt uiteindelijk gewoon 106 gram vanaf. Eerlijk gezegd vind ik jouw planten er allebei goed uitzien, maar ja, beginner hè, ik zie niet zoveel verschil. Je klinkt alsof het een verloren zaak is op dit moment. Wat bedoel je met knakken? Letterlijk de stam knakken? En dan? Uiteindelijk heb ik veel over het onderwerp gelezen en er blijven voor- en tegenstanders bij het weghalen van fanleaves. Mary is inmiddels een half jaar oud en heeft al veel stress weerstaan dus ik was wel bereid om een gokje te nemen in dit geval, ik heb low stress training toegepast, gefimt, getopt, gescrogt en nu fanleaves weggehaald. Ik hoop dat het goed gaat, want dat kan dus wel degelijk. Gaat het niet goed..ach ja...dan heb ik in ieder geval veel geleerd van deze plant en van jullie.
×
×
  • Create New...