Jump to content

s.el.m

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About s.el.m

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. ik heb denk ik te vaak het licht aan gedaan tijdens de donkeren periode, heb ieder geval weer wat geleerd. ik moet toch wel wachten tot ze bruin gaan worden of word dat m niet meer? en ik kan ook beter niet die uitschietende takjes eraf knippen, soort van toppen dus of gaat het dan nog langer duren. @lostchild: wat voor ballen gespot? in de oksels ofso?
 2. ik denk dat het reveggen is dan~.Ik doe af en toe licht aan in de donkeren periode en ze zien er zo uit omdat ik was gestopt met voeding 1 week, dacht dat het zo onderhand wel tijd was. het is ook wel aan de warme kant rond de 33. Bedank voor de info heb weer wat geleerd!
 3. ja het lijkt er wel erg op ja, jou foto ziet er wel wat gezonder uit haha. maar wat zou het kunnen zijn dat de bulp niet goed zijn, want ik hou de tijd ook bij zonder de schakelaar en die staat wel gewoon op 12 uur niet 18 shorty vraagje: wat heb jij toen gedaan? en hoe was het resultaat
 4. nee twee weken groei in begin en sinds dien staan ze op 12uur, al bijna 10 weken
 5. weet iemand misschien wat er scheelt of heeft iemand dit wel is gehad zulke uit groeiers. ze willen maar niet dicht toppen bovenin. en ze staan al bijna 12 weken. het is bubels. ik snap dat die langer duurt vanwege het feit dat ik ze te lang op 18uur heb gehouden. HELP!
 6. de eerste twee weken hadden ze 18 gekregen
 7. ze hebben twee weken op 18 gezeten vandaar dat ze nog niet klaar zijn maar die takjes bovenin gaan waarschijnlijk niks meer doen, dus mijn vraag is: of ik deze eraf moet knippen misschien dat de rest het de laatste week dan beter gaat doen? en de gele bladeren heeft denk ik met te weinig voeding te maken? sommige zijn verbrand miss weer te veel ofso? hoop dat jullie me wijzer kunnen maken. alvast bedankt!
 8. Ik heb de mijne te lang op 18 uur gehouden, twee weken op precies te zijn. Ze hebben nu enorme uitschieters. de gehele plant ziet er goed uit en is goed dik getopt, maar boven in is het niks. Enkel uitschietende takjes met mini topjes. Alsof die nog verder wil groeien. maar het is de hoogste tijd. Weet iemand of ik dit zo moet laten of eventueel de uitschietende takjes bovenin eraf te knippen.
 9. ik heb mezelf voorgesteld bedankt voor de uitnodiging. nu nog even kijken hoe ik mijn topic naar beginners vragen moet zetten. het gaat me er niet makkelijk af moet ik zeggen, maar doe me best. groeten, sjaak
 10. hele goede middag, hoop dat jullie geen kater van het weekend hebben. ik ben Sjaak 23 jaar. ben beginnende kweker. Zou hier graag mijn hobby van willen maken. Ben erg geintreseerd in alles wat met kweken te maken heb. Hoop dat ik hier mij roeping vind en de nodige hulp kan krijgen. Zodat ik deze over de jaren ook weer aan anderen kan verlenen. Groeten
 11. okej dankjewel ze staan nu in mijn album, kunnen jullie de foto's zien of moet ik nog iets doen?
 12. sorry maar ik kan het echt niet vinden 'mijn albums'
×
×
 • Create New...