Jump to content

KJALMELO

Members
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About KJALMELO

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. KJALMELO

    Toprot?

    Vanmiddag het restant van de laatste plant geoogst omdat deze ook al aangetast was door rot. De overige toppen hangen nu een week en worden al droger.. wel vind ik de geur "tegenvallen" zodra ik het kan roken zal ik even een update geven.
  2. KJALMELO

    Toprot?

    Ja dit heb ik al gelezen en ook rekening mee gehouden, maak gebruik van 2 scharen en heb ze beiden regelmatig ontsmet, iemand een idee hoelang ik deze nog kan laten staan?
  3. KJALMELO

    Toprot?

    Zal vandaag de toppen losknippen en de resten van rot verwijderen... zo te zien is het plantje wat over is verder rotvrij en laat ik nog eeen paar dagen staan.
  4. KJALMELO

    Toprot?

    Ja dat had ik zelf ook al verwacht.. ga zo even kijken hoe het eruit ziet. Al het bruin / grijze zal ik eruit knippen en hopen dat de rest redelijk goed gaat.. edit: Inmiddels even goed gekeken en toch nog verschillende stukken rot verwijderd, direct maar weer ff foto's gemaakt. Heb het laatste plantje half geoogst en dit is er nog van over: De geknipte tak van gisteren weer bijgewerkt:
  5. KJALMELO

    Toprot?

    Lostchild bedankt voor je reply, inderdaad erg jammer dat ik het nog niet zo snel herken, had ik erger misschien kunnen voorkomen. De afbeelding van de geknipte takken doet het nu ook... lijkt me ook wel wat rot in te zitten? Ja toppen zijn inderdaard erg vochtig (Helaas deze week ook erge mist gehad hier) luchtvochtigheid van 98% Heb nu alles opgehangen en zal het goed in de gaten moeten houden begrijp ik.
  6. KJALMELO

    Toprot?

    Ok zojuist plant nummer 1 neergehaald en alles geknipt... Twijfel of er in bovenstaande toppen nog een beetje rot zit... De andere plant.... Wel goed? Ook tijdens het drogen kan er zich nog rot ontwikkelen / verspreideb?
  7. KJALMELO

    Toprot?

    Zal straks even kijken of het nog zin heeft het bruine gedeelte te verwijderen.. anders wordt het toch de hele plant oogsten. Ja wist niet direct zeker of het toprot was, ben er nog niet helemaal goed in thuis om alles direct te herkennen.
  8. KJALMELO

    Toprot?

    Ok vandaag weer eens even gekeken hoe ze er bij staan... geloof dat het wel goed gaat... al vind ik dit wel een rare plek? (toprot?) Heb de foto's in het fotoalbum geplaatst maar nu zijn ze allemaal gedraaid? Hieronder nog een aantal foto's... zien ze er goed uit? En iemand een idee hoelang nog? Heb vanmiddag maar ff een takje geknipt... Tips altijd welkom!
  9. KJALMELO

    Toprot?

    Ik zal dit weekend alle foto's overzetten naar het fotoalbum en de linkjes in de post aanpassen, wanneer ik mijn plant wil oogsten kan ik gewoon alles eraf knippen / trekken of moet dat nog op een speciale manier?
  10. KJALMELO

    Toprot?

    //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Probeer dan je foto's in je wietforum album te zetten,want dat twente-kanaal stroomt maar irritant traag. Zal de foto's van de week even overzetten.. vanavond nog even gekeken en ziet er goed uit. Is het nu ook mogelijk vast 1 zijtak te oogsten en te laten drogen? Helaas hebben de planten vannacht buiten in de mist gestaan (wel onder afdakje) zal vanmiddag kijken hoe ze eruit zien en foto's plaatsen hoop dat het meevalt ivm vocht.
  11. KJALMELO

    Toprot?

    //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Ok zal ze goed in de gaten houden en begin volgende week weer foto's schieten!
  12. KJALMELO

    Toprot?

    //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Ok laat ze mooi staan zo buiten. Alleen met regen naaar binnen snachts. Hoelang hebben ze nog nodig?
  13. KJALMELO

    Toprot?

    //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Heb er al een aantal gele bladeren uit gehaald, beter oogsten nu dus? Ja beetje overbewatert van de week door m,n pa.. nu al 4 dagen geen water gegeven.
  14. KJALMELO

    Toprot?

    //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Thanks voor je reactie, heb zojuist even een aantal foto's genomen! Hoelang moeten ze nog? En zien ze er nu goed uit? Hoop dat jullie mij kunnen helpen wanneer ik deze plantjes kan oogsten, en dat de foto's goed zijn... ja kleine potten ik weet het, volgend jaar beter!
  15. KJALMELO

    Toprot?

    //EDIT onnodig quoten, meer info? hier @Ganjaman thanks voor de reactie, dit jaar voor het eerst dus moet ng de nodige kennis opdoen. Als ik hem naar binnen wil doen? wat ben k dan nodig.. welke lamp? hoeveel watt etc? en op hoeveel uur moet ik em dan zetten?
×
×
  • Create New...