Jump to content

Blixtime

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Blixtime

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands
  1. Hey WoestijnVos, De beschrijving in voedingstekorten klopt inderdaad redelijk goed! Alleen omdat de verkleuring slechts plaatselijk is/was leek mij een voedingstekort onwaarschijnlijk. Het zou natuurlijk toeval kunnen zijn dat het slecht plaatselijk was, maar dan nog denk ik niet dat magnesium toevoegen zal helpen (als de wortels het niet op kunnen nemen). Eerst wordt even aangekeken wat er gebeurd als de grond wat meer opdroogt. Binnenkort zal ook de ph/ec waarde gecorrigeerd worden!
  2. @erazer Bedankt! Hopelijk hebben mensen er wat aan, denk er zelf meer van op te steken met de experts hier @Bluebloomer Aangenaam! zal van de bouw ook nog wat fotos maken dan ^^ @Sniper78 Hahaha bedankt voor dit wijze advies!
  3. @DonBone Dus toch! Bedankt voor je reactie @lostchild Kijk eens aan wat een feedback Zal wat rustiger aan gaan doen met de voeding en watergift dan! Goed om te horen dat het toch nog redelijk gaat en dat ik niet de enige ben met de randjes en puntjes Het zijn trouwens stekjes!
  4. @cannacaine Bedankt voor de tip! Zodra stufi er weer is gheheh @soca Dat zou nog best eens kunnen, laten we het hopen!
  5. Blixtime

    Gouden verkleuring plaatselijk

    Gouden verkleuring plaatselijk, 4x pot of gold
  6. He growers! Binnenkweek Ik kom er verder niet uit, hopelijk kan iemand me helpen! Probleem Plaatselijke gouden verkleuring op enkelijke bladeren Foto's Close ups hps uit: Overzicht hps uit 2 dagen geleden (zelfde moment als close up) Ook zitten er hier en daar wat gaatjes/knaagsels/misvormingen? misvorming nieuw blad: Knaagsel? Soortje: Pot of Gold 4x Week Bloei / Groei : Net week 5, gister is klok omgegaan Zaaiing of stekje: Stekjes Medium(aarde/mapito enz): Aarde pH van het medium : Deze meet ik helaas niet EC van het medium : Ook deze niet Temperatuur : 22 - 28 Luchtvochtigheid : 59% 73% relatief De dames krijgen momenteel soms dagelijks soms om de dag een halve liter per dame Ik maak me er niet al te veel zorgen over, maar zou graag weten waar het door komt. Voor de oorzaak van de verkleuring zat ik te denken aan: Milde / beginnende TMV of Vergiftiging door het gebruikte SCROG-gaas (in de buurt van de verkleurde bladeren is het gaas opgeknipt om hem aan nog een stuk te koppelen zodat hij ruim 1m2 werd) De stukken blad waar verkleuring aanwezig was zijn nu afgeknipt, om eventueel verspreiding te voorkomen. Ook vermoedens of andere opmerkingen zijn welkom Edit: Ik geef de planten de canna voedingslijn (medium variant van hun kweekschema). Het zou kunnen dat hier wat van op de bladeren is gekomen, dus dat is ook een mogelijke oorzaak in mijn ogen..? Edit 2: zo stonden ze er vandaag bij
  7. Hey wietforum! Hierbij stel ik mezelf netjes voor 21 jaar alweer, ongeveer midden nederland Was denk ik 17 toen ik voor het eerst avonden lang hier zat te struinen haha Kort daarna mede mogelijk gemaakt door buddy 1 een eerste kweek gehad, 1m2, 400w met 9 pptjes met sannie's producten (uitkomst +- 180 gr. en veel plezier) Daarna werd het helaas toch wat teveel stank voor moeder van buddy 1 en heb ik de tent moeten verkopen.. 4 jaartjes later, doe ik een kweek met buddy 2, toevallig ook degene aan wie het tentje was verkocht, en toevallig ook het (inmiddels redelijk verstofde) zelfde tentje Kweekverslag komt snel! Nu, zon 4 weekjes later is het moment aangekomen dat ik de kans heb om ook een hokje voor mijzelf te bouwen! Er is al een kast uitgezocht en licht mishandeld, spulletjes zijn onderweg Zodra dit running is komt hier natuurlijk ook een verslag van. Naast deze hobby wil ik nog wel eens studeren maar vaker zit ik met mensen en boombox lekker in t park Dus, tot spreeks!
×
×
  • Create New...