Jump to content

STlJN

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About STlJN

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Dank je! Geen autoflower... Moet ik dan geen extra lampen gebruiken? Of heb ik heb op het juiste moment in het jaar geplant? Wat ik vergeten te zeggen ben is dat de eerste blaadjes er wat misvormd (niet symmetrisch en niet volledig gekarteld) uitzagen. Misschien heeft dit iets te maken met het mysterieuze zaadje?
  2. Ik dacht dat er twee in zaten, maar het andere vind ik niet meer (tenzij ik me heb vergist). De eigenaar heeft me intussen laten weten dat ze zelf nog geen zaadjes in haar wiet heeft gevonden. Een pot met een diameter van 25cm en een hoogte van 23cm, als dat een antwoord op je vraag is. Ik heb geen idee hoeveel liter er in kan. Is dat wel groot genoeg? Ondertussen is hij al een flinke 50cm. Is er een kans dat iemand het geslacht kan bepalen als ik een fotootje plaats?
  3. Ik ben al een tijdje een gezelligheidsroker, maar vond dat het nu tijd was mijn eigen plantje te hebben. Momenteel probeer ik het met een zaadje uit de wiet die ooit had. Na dit kweekje stopt het niet. Ik ben van plan een pro grower te worden, dus je zult mij hier waarschijnlijk wel vaker tegen komen.
  4. Een tijdje terug heb ik een zaadje laten ontkiemen dat ik een jaar geleden in mijn wiet had gevonden. Ik had de wiet gekregen van de tante van een vriendin van mij die het zelf kweekt. Tegen mijn verwachtingen in is het zaadje uitgekomen en heb ik nu, 7 weken later, een plant van ongeveer 45 cm. Het probleem is dat ik geen idee heb welk soort plant het is en dus niet weet hoe ik mijn plantje moet verzorgen. Hij staat momenteel gewoon binnen op een zonnig plekje en lijkt zo te goed te groeien en ziet er gezond uit. Ik kan ook nog niet zien of het een mannelijke of vrouwelijke plant is. Hoe komt het dat er een zaadje in mijn wiet zat en dat het effectief groeit? Is het autoflowering cannabis? Want een bevruchte plant krijgt toch geen wiet meer? Zit er een kans in dat er wiet aan mijn plant komt? En heeft er iemand tips voor het kweken zonder te weten welke soort het is? Het zou geweldig zijn als iemand mij hier mee kan helpen. mvg Stijn
×
×
  • Create New...