Jump to content

parkside

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About parkside

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. parkside

    strafmaat

    Vreemd dat niemand weet waar ik zulk soort info kan vinden ? Hebben jullie hier dan geen onderzoekje aan gewijd voor je begint ? Sinds juni 2012 zijn de straffen behoorlijk verhoogd, waardoor zelfs bezit van minder dan 5 planten al strafbaar is, als je er een lamp boven hebt hangen. Voor wat betreft mijn woonplaats ben ik graag niet diegene die als eerste test of de burgemeester hier "te ver" gaat. Inmiddels ben ik er met google ook niet verder in gekomen, ook niet op www.jure.nl.
  2. parkside

    strafmaat

    Dank voor het hart onder de riem, maar ik weet graag waar ik aan toe ben. Niemand die weet hoe ik achter de strafmaat kan komen in mijn omgeving?
  3. parkside

    strafmaat

    Het gaat in mijn geval om een koophuis. Boobytraps ga ik uiteraard niet aan beginnen. Hoe weet ik of de wetgeving in mijn woonplaats net zo overdreven is als in brunsum?
  4. parkside

    strafmaat

    beste kwekers, ik ben druk bezig met de voorbereidingen voor een klein hokje: 1x1m, 1x600watt, 5 planten. Ik sta te springen om te beginnen, maar ik twijfel nog. Waar ik mee zit, is wat gebeurt er als je gepakt wordt? huisuitzetting, boete, etc. Ik kan nergens feitelijke info vinden over de strafmaat. Een boete geen probleem, uitzetting wel. Huisuitzetting is een lokaal besluit, waar vindt ik of dit toepasbaar is?
  5. Hallo, Sinds 10 jaar geleden kwam ik voor het eerst met kweken in aanraking. Door omstandigheden is dit toen gestopt, maar het heeft me niet los kunnen laten. De techniek vind ik prachtig, vooral het bijsturen van alle faktoren en het feit dat de dames hier zo snel op kunnen reageren. Ik kan dan ook niet wachten om het perfecte hokje te bouwen! Maar eerst de voorbereidingen waarbij ik jullie hulp enorm zou waarderen in de hoop dat ik ooit hetzelfde voor mede wf-'ers mag betekenen.
×
×
  • Create New...