Jump to content

watt??

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About watt??

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Goed nieuws en minder goed nieuws!! Geen grammetje rot in niet 1 plant!! Oorzaak blad probleem overvoeding!!( elke ronde water voeden!) Opbrengst 595 gram! (Droog) Was weer een leer voor de volgende keer! Iedereen bedankt voor de info en zal binnenkort kweekverslag 4x600 watt pp bijhouden
  2. Hunker naar een bunker maak hem vast aan mijn bumper # mijn bunker
  3. hebben er 1 omgehaald vandaag en kan gelukkig zeggen dat er geen rot in zit in ieder geval in deze niet! heb besloten ze nog even te laten staan en schoon water te geven! heb de kleinste omgehaald vandaag en kwam 300g af en voelen lekker hard! weet niet of dat veel of weinig is maar het voelt goed maandag gaan ze allemaal om en dan zal ik ook de foto's er even bij zetten met het resultaat
  4. bedankt allemaal heb er na 1 dag al weer veel van opgestoken
  5. ok bedankt allemaal! ik gok het er maar even op heb nu 1 ronde schoon water gegeven en haal ze vrijdag om! ik laat het resultaat nog even zien hier! zal inderdaad de volgende ronde eerder komen met een probleem! blad laat niet los vanuit de top! blad breekt wel gelijk kappot zo droog! ik heb ondertussen wel wat meer losgetrokken en kan niks van toprot vinden nog! zoals ik al zei post nog wat foto's van knippen en droog.
  6. moet er wel even bij melden dat de haartjes van de kleinere toppen allemaal bruin zijn behalve van de grote hoofdtoppen dus! is dat normaal en wacht ik op de grote top?
  7. EDIT Graag op een post reageren met de ADDREPLY button en niet de reply. EDIT ben afgelopen zaterdag week 9 ingegaan! soort : PP wou morgen gaan knippen door het blad inderdaad maar wacht liever nog even als het kan!
  8. @'groninger' zal eens kijken of dat wat voor mij is @'Coos Busters' ik heb gelijk maar even zitten rondneuzen op de links die je erbij had staan en staan inderdaad meer dingen over gele bladeren en dergelijk dan ik had gevonden via de zoekmachine hier! ik duik er nog even in bedankt voor de tip!
  9. //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. super daar kan ik wat mee!! bedankt nog 1 vraag nu we er toch zijn... gezien de eerste foto al klaar om te knippen of moeten er nog meer haartjes bruin zijn enz?
  10. //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. ok dat is goed om te horen! heb een voedingsschema van canna aangehouden moet ik dus mee minderen.. als ik dit weer zie gebeuren en daarmee minder dan komt het dus waarscheinlijk weer goed? en mischien een hele domme vraag maar wat is het precies waardoor het dan verbrand?
  11. niet dat ik jullie niet geloof hoor maar wil het graag zeker weten want heb zelf het gevoel dat het puur de bladeren zijn... dus de opmerking teveel voeden ben ik nog steeds nieuwsgierig of dat om teveel water geven gaat of om de concentraties van de voeding in het water te hoog heb...
  12. ik maak nog een foto moment hoop dat dit wat duidelijker is.. heb zelf namelijk het gevoel dat het er van binnen goed uit ziet dat het echt puur de bladeren zijn!
  13. word ik er nog bij uitgelachen ook haha
×
×
  • Create New...