Jump to content

westcoast_oadon

New Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About westcoast_oadon

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Hallo allemaal, Ik ben westcoast_oadon en ik zou mezelf graag even voorstellen Ik woon in Belgiƫ met name oost-vlaanderen en ik ben onlangs begonnen met mijn eerste kweekje. Dit kweekje is bedoeld voor 3 planten. De zaadjes zijn fruit spirit. Ik kweek ook op aarde. De temperatuur in mijn kast is altijd goed maar de vochtigheid is altijd tussen de 30 en 40 procent.
  2. Je kan nu in mijn gallerij kijken voor de foto's, Ik kweek op aarde Het zijn fruit spirit zaadjes van growshop holland ik voed mijn plantjes met Hesi en maak dat aan met 10 liter water per keer Dan schep ik om de 2 dagen voor iedere plant een volle beker uit dat water.
  3. Hallo, Dit zijn de foto's zoals gevraagd van mijn plantje met gele bladeren vanonder en verwelkte bladeren over heel de plant
  4. Hallo vrienden, Dit klinkt misschien wat gay maar ik zou graag nog een beroep doen op jullie hulp. Ik ben bezig met mijn eerste kweek en heb wat bladproblemen. Ik kweek fruit spirit van dutch label seeds. Nu is het probleem dat de onderste bladeren geel worden en de rest van de bladeren nog niet maar alle bladeren hangen gewoon heel erg naar beneden. Ik woon in de week bij mijn tante en mijn zus geeft ze om de 2 dagen een beker water met voeding van het merk hesi. De bladproblemen kunnen dus waarschijnlijk niet komen door een teveel aan water. Nu zijn mijn 2 vragen: -Hoe komt het dat mijn bladeren allemaal zo hangen? -Hoe komt het dat de onderste bladeren een geel kleurtje uitslaan. De kweek is toch al ruimschoots een maand bezig maar ik heb mijn vochtigheid nooit boven de 40 procent gekregen dus waarschijnlijk daarom dat het zo een klein plantje is. Alvast bedankt, een potliefhebber. Ik weet niet echt hoe je fotos toevoegd.
×
×
  • Create New...