Jump to content

kuippie

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About kuippie

  • Rank
    zomaar een lid
  1. ja je hebt wel gelijk met die verkoop en die omzet maar die heeft niks met de economie van nederland te maken want vaak is het illegaal ingekocht en verdiend de staat er niks aan Het kan wel illegaal zijn ingekocht, maar de shop zal toch echt belasting af moeten dragen. Ik weet niet hoe het met BTW zit, maar de Nederlandse overheid kennende zal wiet niet onder het nul-tarief vallen. Dus 40% belasting over de winst en BTW afdracht. Goudmijntje......
  2. kuippie

    dvd plantage

    http://www.hennepdesk.nl/shop/products.php?qlang=NL&cat=22 Groeten.
  3. Ehhmmm, ik heb de beste man niet ontmoet, maar volgens mij zei hij het iets anders: "Godsdienst is opium voor het volk" Groeten!
  4. kuippie

    wiet cd

    Ik heb hem gekocht en ik vind het teveel geld voor de geleverde waar. Het is een simpel kopietje, gevouwen in een leeg A-4'tje. Alle info kun je ook van internet halen, zover ik het heb gezien staat echt alles ook op wietcd.nl. De navigatie rammelt ook nogal. De info is wel goed en redelijk compleet en vooral geschreven voor echte beginners. Maar zoals gezegd, kijk eens goed rond op oa. dit forum en je hebt veel meer informatie, die ook dieper gaat. De pluspunten zijn dat je alles bij elkaar hebt en wanneer je achter een telefoonlijntje zit, bespaar je wat tikken. Maar je moet wel erg langzaam lezen voor je die 49,- eruit hebt Doe ermee wat je wilt, het is geen echte miskoop, maar een euro of 30 goedkoper zou niet verkeerd zijn.... Groeten.
  5. kuippie

    Andere forums

    Bambo, in een ander topic schreef je dat de relatie wietforum-wietplaza nogal gevoelig ligt. Kun je me uitleggen hoe dat komt? Groeten.
  6. kuippie

    Politie inval

    Maar hoe zit het met een eventueel strafblad? Daar hoor ik niemand over en dat is iets wat me wel bezig houdt... Of is die boete een transactievoorstel van de officier van justitiie en geen aantekening in een eventueel strafblad?
×
×
  • Create New...